Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, egy nem szép lány hogyan, mivel kompenzálhatja a megjelenésbeli hátrányát?
Figyelt kérdés
2021. nov. 17. 15:26
11/39 A kérdező kommentje:
Honnan tudod, hogy miket eszem? Elárulom az édes kajákat nem is szeretem, egy évben kb. egyszer eszek péksütit, legtöbbször omlettel indul a napom vagy tonhalkonzervvel. Nagyon vastag lábaim vannak, széles csípőm egybe a derekammal és pici mellek, mindennek tetejébe még törpe vagyok.
2021. nov. 17. 15:47
12/39 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egyáltalán incel, volt már kapcsolatom, igaz még középiskolás koromban, amolyan tiniszerelem. Én örülnék a legjobban annak, ha végre találnék valakit, aki +csinál. Régen a
álmodoztam sokat, hogy milyen lenne a nagy ővel nagy szerelemben élni, ma már felnőttem, ilyet biztosan nem fogok találni.
2021. nov. 17. 15:50
13/39 anonim válasza:
Sajnos 99%, hogy de, incel vagy, ráadásul férfi, és csak provokálsz.
14/39 A kérdező kommentje:
Nem szórakoznék ilyesmivel, azért írtam ki a kérdést, hátha kapok jó tippeket. Nagyon el vagyok keseredve, teljesen reménytelen a helyzetem.
2021. nov. 17. 15:54
16/39 A kérdező kommentje:
Vannak-szerintem-jó tulajdonságaim,csak azokat senki nem értékeli. Pl. imádok a konyhában lennivés főzni valami különlegesebb kaját, beszélgetni jóformán bármiről, a legkisebb jóért is nagyon hálás vagyok, többszörösen adom vissza.
2021. nov. 17. 15:59
17/39 anonim válasza:
Azt hiszem mostantól jelentek minden incelező szánalmas idiótát már, aki ezt válaszolja.
Kérdező, csak add magad, már az írásodból látszik, hogy normális ember vagy.
És mindenkiből ki lehet hozni a jót, lásd hollywood-t színészek, sokuk 40-50-es éveikre találták meg önmagukat, külső terén.
18/39 A kérdező kommentje:
Köszi, nem szoktam senki előtt megjátszani magam. Többen mondták már hogy értékes belső tulajdonságaim vannak (olyanok, akikkel baráti viszonyban vagyok), de az előnytelen külsőm miatt senkivel nem jutunk el odáig, hogy jobban megismerjen. Igen, csak a plasztikai műtétek, esztétikai beavatkozások nem kevés pénzbe kerülnek.
2021. nov. 17. 16:12
19/39 anonim válasza:
Boldog lennél olyan kapcsolatban, ahol azért tepersz, hogy valami képzelt hátrányt behozz? Mert az elején biztos, de az önbizalhiány megmaradna.
20/39 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs más választásom, élőben totál levegőnek vagyok nézve, Tinderen is 4 matchem lett 30 nap alatt, ebből 2-re én írtam rá, és nem válaszoltak. Egy nem is keres senkit, találkozni nem akar, csak unalomból van fenn, a másik pedig szétvált, mielőtt 1 szót is beszéltünk volna.
2021. nov. 17. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!