Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a legtöbb nő aki azt állítja magáról, fiatalabbnak néz ki, az valójában még öregebbnek is? Ezzel kompenzálnak?

Figyelt kérdés

Volt egy olyan nő, aki azt írta, hogy 38 éves, de 30 alattinak szokták hinni. Erre küldött képet magáról, mintha egy nagymama lenne már bakker.

Ez általános? Minden nő aki hozzáteszi a korához, hogy "mennyivel fiatalabbnak hiszik az emberek", az tuti valami belső komplexusát próbálja ezzel leplezni, és valójában öregnek látja már magát? (Általában azért, mert már az is)

2022. jan. 13. 17:43
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
94%
"Volt egy olyan nő", ebből hogy matekoztad ki, hogy a legtöbb nő ilyen?
2022. jan. 13. 17:45
 2/22 anonim ***** válasza:
84%

Engem gyakran néznek a koromnál jó pár évvel fiatalabbnak. De a képeimen jellemzően 30 körülinek nézek ki, mert képtelen vagyok jól beállni, olyan fejet vágni stb. Eleve nehéz rólam jó képet lőni, mert nem vagyok benne jó, pedig élőben a legtöbb pasinak tetszem.

Szóval, lehet, hogy élőben máshogy fest.

Ott jelen van a mimika, a viselkedés, kommunikációs stílus stb. Azok is sokat árnyalnak a képen, nagy hatással vannak a róla kialakult képre, így a tippelt korára is.

2022. jan. 13. 17:49
 3/22 anonim ***** válasza:
23%

Én azt bírom mikor az ilyen guruldák kiraknak egy arcképet, a tinderre.Mikor match van, húzzák az időt hogy képet küldjenek.

De nyomják az egészséges életmód, kocogás, jóga, pilates, jogging,crossfit szavakat össze vissza.

majd mikor küldenek képet +100 kg mindegyik.

2022. jan. 13. 17:50
 4/22 anonim ***** válasza:
94%

Azért az, hogy találkoztál egy ilyennel, nem jelenti, hogy a legtöbb nőre igaz is.

Én is fiatalabbnak nézek ki a koromnál és onnan is tudom, mert már nagyon sokszor megkaptam. Nem szoktam hangoztatni és nem azért mondom, mert öregnek érzem magam és ezzel kompenzálnék. 25 éves vagyok, nincs még mit. De mivel mindig is ez volt, hogy fiatalabbnak néztek meg anyukám is letagadhatna jópár évet, nagy valószínűséggel később is ez lesz. Akkor se kompenzálás lesz, csak genetikailag ilyen az arcszerkezetem.

2022. jan. 13. 17:53
 5/22 anonim ***** válasza:
13%

Nekem inkább az volt megdöbbentő, mikor egy velem egyidős, vagy talán max. 1 évvel idősebb nő kinézett 40-es anyukának. Egy kissé megsajnáltam. Sok nőnek bókolok, ha fiatalabbnak néz ki, hogy letagadhatsz jó sok évet, de ott annyira meg voltam lepődve, hogy legszívesebben megírtam volna neki, hogy basszus, öregnek nézel ki cula! Persze nem írtam semmi ilyet, csak félrehúztam tinderen.

f 31

2022. jan. 13. 17:53
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
A kep sokszor oregit meg kephez mas smink kell.
2022. jan. 13. 17:54
 7/22 anonim ***** válasza:
21%

Guruldák....

Jajjj könnyesre röhögtem magam.

2022. jan. 13. 17:58
 8/22 anonim ***** válasza:
96%
Fèrfiaknál sokkal durvább ez, 40 èvesen azt hiszik hogy 30-nak nèznek ki, közben rondábbak, aszottabbak mint az öregapám.
2022. jan. 13. 18:04
 9/22 anonim ***** válasza:
20%
Nem tudom, de ebbe már én is belefutottam. :D Múltkor egy ilyen osztotta nekem az észt, hogy minek naptej, ő szolizik x éve és 32 évesen is 25-nek néz ki... Hát, én 40-et mondtam volna, de mindegy is. Amúgy sem érdem önmagában fiatalabbnak kinézni. Sok lány ilyen gyerekfejű tomboy és azért kérik el tőle a személyit, nem azért mert babaarca van és kislányos. Inkább törekedjen mindenki arra, hogy jól mutasson a saját korában, utálatos dolog ennyire beleszopódni az évekbe.
2022. jan. 13. 18:12
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Na, tegnap is ilyen tájban kezdődött a 30-as nők fikázása. Hazaértél? Hogy hogy nincs nálatok home office?

#5:

Ő meg lehet azon gondolkodott, hogy ki itt ez a bácsi :D

Érdekes, a nők inkább kételkednek a saját kinézetükben, a pasik magabiztosan képesek állítani, hogy 5-10-15 évvel fiatalabbnak néznek ki a koruknál, pedig a 40 éves nem 30-35-nek tűnik, hanem 45-nek. Vagy 50-nek.

2022. jan. 13. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!