Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan férfiak, akiknek megfelelne egy csúnyácskább arcú lány, aki kompenzálna azzal hogy jó feleség lenne belőle?
Ha leakarom egyszerűsíteni, akkor nem. Nem felelne meg olyan, akit csúnyácskának tartok. Valamit mindenképp kell találnom külsőben is, ami tetszik. Onnantól viszont már nem csúnyácska. 😃
Láttam egy olyan fiatal lányt, akinek szép arca van, de a szemöldöke szörnyű. Nem is tudom milyennek nevezzem, de valami borzalom, ahogy megcsinálta... Ettől függetlenül ő nem csúnyácska. Vagy ha mondjuk túl nagy az orra, vagy görbe az orra egy nőnek? Ettől se lesz csúnyácska, ha ezekhez szép a szeme és a mosolya.
Szabolcsban úgy mindjàk "kalàcskèpű"😆
Kèrdező, ha pl ha kint jàrsz az utcán , vagy vegigpörgeted az FB-t szoktàl olyan pàrokat làtni? Vagy mindenki olyan mint a TV-ben?
Ha pl. ilyen arca van, azt nekem semmivel nem tudja kompenzálni. [link]
Azt lehet én vagyok bunkó. 🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!