Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom lejjebb adni az igényeimet a nők terén?
Engem az érdekelne, te cserébe mit tudsz nyújtani, milyen férfi vagy?
2021. jún. 5. 14:15
Mindig csak ezek a fránya elvárások 🤷♂️
2021. jún. 5. 14:16
3/12 A kérdező kommentje:
#1 Teljesen jó pasinak tartom magam. Szerintem teljesen hibátlan a megjelenésem és anyagilag sem állok rosszul, de ezt nem szoktam a nőknek reklámozni, lehet ez is nagy hiba..:)
Közösségi médián se vagyok rajta így nem szoktam a nyaralásaimról se képeket posztolni mint a legtöbb pasas, pedig úgy tudom a nők nagyon harapnak erre.
Akik erre harapnak csak, azokkal inkább ne is kezdj.
2021. jún. 5. 14:22
Mindenki álmodhat lottó ötösről, így az igényeidet sem kell lentebb adni, vagy összejön/ vagy nem, például ott van apukád...
nem mindig az elképzeléseink szerint alakul az életünk.
2021. jún. 5. 14:51
Nembaj, több marad nekünk tudod
2021. jún. 5. 14:58
Nem baj , jogod van válogatni.
2021. jún. 5. 15:44
Alacsony a libidód. Egy igazi férfi nem nagyon válogat. Szerintem csak kifogásokat keresel miért nem kell Juli meg Mari, és mivel gondolom nem volt eddig sok nőd a válogatósságod miatt, szépen idős fejjel tapasztalod majd meg, hogy a külső nem minden. Szép partnerből is úgy ábrándul ki az ember mint a huzat, ha emberileg az nulla. Majd meglátod.. Ezt a tanúlságot legtöbben 30-as éveikre megtanulják. Persze nem azt mondom, hogy ronda nőkkel ismerkedj, hanem mondjuk ne csak a szépségkirálynőket vedd potenciális jelölteknek.
2021. jún. 5. 16:04
Talán mert aki nem tetszik, ahhoz te sem tudsz szexuálisan vonzódni?
Hiába hiszik azt a nők, hogy igen. Ennél még a hivatásos is jobb választás.
Ők persze a világ minden kincséért se adnának lejjebb a saját elvárásaikból, de tőlünk ezt megkövetelik. Kettős mérce foreva, ugyebár.
2021. jún. 5. 16:32
Hagyjuk már a nők kontra férfiak huzavona témát, a férfiak is ugyanannyira, ha nem jobban válogatnak, mint a nők. Egyik sem különb a másiknál, ha te is kérdező tudod hozni a szintet, simán lehet miss tökély barátnőd. Ha meg nem tudod hozni a várt szintet, marad az álmodozás. By the way Tapasztalatom szerint a gyönyörű nők pontosan belövik mennyit is érnek a piacon, és nem érik be kevéssel, értsd lakás, kocsi, luxusélet, de ez már egy másik téma lenne.
2021. jún. 5. 17:06
Kapcsolódó kérdések: