Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak még olyan férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan férfiak, akiknek megfelelne egy csúnyácskább arcú lány, aki kompenzálna azzal hogy jó feleség lenne belőle?

Figyelt kérdés
2021. okt. 6. 21:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
92%
Az arcforma a legkevesebb. Amikor valakit ismerünk, meg rendszeresen találkozunk, akkor a Józsikának Józsika feje van, a Klárikának meg Klárika feje van, és ha nincs extrém tényező, akkor nem is gondolunk rá, hogy szép vagy csúnya. Elcsépelt közhely, de igaz, hogy az összkép számít. Nyilván a szimpátia sokkal fontosabb, mint hogy hány fokos szögben áll az orrod.
2021. okt. 6. 23:15
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
ez amúgy ismerkedő kérdés akart lenni vagy csak úgy általánosságban kérdezted? ha az első akkor ismerkedhetnénk xd
2021. okt. 6. 23:28
 13/18 anonim ***** válasza:
23%
Te egy igazi pszichomágnes, lábtörlő típus lehetsz, és valószínűleg testképzavaros is vagy. Ami rosszabb sokkal, mint valóban csúnyának lenni. Egy igazi "csúnyácska" arcú nő, aki egyben jó feleség is lenne, soha nem tenne fel ilyen kérdést.
2021. okt. 7. 00:22
 14/18 anonim ***** válasza:
81%
Nem felelne meg. Arcra nem tetszik azzal nem foglalkozok mint kapcsolat!
2021. okt. 7. 04:21
 15/18 anonim ***** válasza:
53%
Nekem igen, de mivel én se nézek ki jól, én nem felelnék meg neked.
2021. okt. 7. 07:55
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Ha nagyon vékony igen.
2021. okt. 7. 09:36
 17/18 anonim ***** válasza:
53%
Nekem megfelelsz irj ram es beszelgetunk.
2021. okt. 7. 09:51
 18/18 anonim ***** válasza:
70%

17# Nem is láttad, honnan tudhatod, hogy "megfelel"? Különben meg mi ez, valami vizsga, hogy az ember "megfelel" meg "nem megfelel"?

Kérdező: nekem nem a külső számít elsősorban, de aki így gondol magára, hogy egy csúnya lány, hát az bizony nem kéne. Bocs, ez az igazság. Szeresse önmagát, fogadja el.

2021. okt. 7. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!