Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Néhány férfi miért hiteti el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néhány férfi miért hiteti el ennyire átlátszóan a nőkkel, hogy komolyat akar, miközben csak szexet?

Figyelt kérdés

Társkeresőn azzal nincs baj, hogyha egy férfi ráír egy nőre, hogy ő csak szexet akarna. Sok nő is csak ennyire vágyik. Ehelyett meg próbálják elhitetni, hogy ők is komolyat akarnak... Néhány példa:

F: szia, mit keresel az oldalon?

N: szia, kapcsolatot szeretnék.

F: nekem is csak a komoly kapcsolat jöhet szóba. Mi lenne ha ma nálam aludnál?

N: de mondom, én komolyat szeretnék, nem csak szexet.

F: milyen szexet? Te beszélsz itt szexről nem én...

F: szia, bevállalós vagy az ágyban?

N: szia, ha együtt vagyok a szerelmemmel akkor igen

F: nagyon helyes, én is csak kapcsolatban szexelek. De neked most nincs szexre se senki? Nekem már nagyon hiányzik

F: annyira utálom, hogy itt a nők egyből azt hiszik, csak szexet akarok, amikor hamar találkozni hívom őket.

N: pedig tényleg a személyes találkozó dönt. Mondjuk most sok mindent nem lehet csinálni (lezárások voltak)

F: akkor mi lenne, ha érted mennék kocsival és átjönnél hozzám?

N: bocsi de én ezt elsőre nem szeretném

F: rendben ahogy gondolod (és többet nem ír)

Tehát bepróbálkoznak valahogy, aztán ha az adott nő erre nem vevő, bekamuzzák, hogy ők is komolyat akarnak. Pedig ráírhatnának másokra is egész nyugodtan... És ha elmegy így is a találkozóra a nő? Esetleg másodikon vagy harmadikon szex is lesz akkor meg lennének olyan gonoszak, hogy eltűnnek, miközben azt mondták, párt akarnak?

2022. jan. 13. 14:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mert megtehetik.
2022. jan. 13. 16:33
 12/13 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Egyszer vki azt mondta nekem, h azért, mert ha őszintén bevallanák h csak szexet akarnak, akkor meg van a lehetősége, hogy elutasítják őt a nők. Cserébe inkább féreg módon manipulálnak meg hazudnak, full logikus. FÉRFI.
2022. jan. 13. 19:56
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek valós parbeszedek, mert tényleg ilyen nyomorekok:D Hat persze, ez a taktika, így konnyebb lehazudni a bugyit. Én most randiztam egy palival, aki manipulált, lelkileg terrorizalt, feltekenykedett, aztan kiderult, végig csak meg akart dugni. Ha ezt az elején közli, akkor nyilván lekoptatom.
2024. jan. 2. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!