Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi 3 napnyi chat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi 3 napnyi chat után vall szerelmet az elég félelmetes, nem?

Figyelt kérdés

3 napja matcheltünk. Nagyon jó volt beszélni vele, ma reggel viszont egy hosszabb szerelmes levél várt messengeren. Kissé túlzónak érzem ezt és most mondtam neki hogy jobb lenne ha még nem erőltetné annyira a randit sem…

29N 33F

2022. jan. 13. 11:43
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
100%

Én eléggé kapcsolatfüggő vagyok. 3 nap még nekem is kemény lenne, de kb 2 hét után én is képes vagyok erre...

32F

2022. jan. 13. 11:44
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Személyes találkozó előtt még az általa elképzelt ideálba van belezúgva, nem beléd, mivel nem is ismerhet...

33F

2022. jan. 13. 11:50
 3/23 anonim ***** válasza:
94%
Évente talál olyan nőt, aki szóbaáll vele 3 napon keresztül. Nem szerelmes beléd, csak kell neki egy kapcsolat, mert kanos és szeretethiányos, csak azért érzi ezt és keveri a szerelemmel. Elég nagy red flag.
2022. jan. 13. 11:51
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem egészséges lelkű az biztos. Lehet nem akar rosszat, de ez tuti nem tesz jót a kapcsolatnak, az is biztos.
2022. jan. 13. 12:01
 5/23 anonim ***** válasza:
31%

Ez a darabolós gyilkos pontos személyleírása.

Minimum egy bazooka-val menj a randira.

2022. jan. 13. 12:08
 6/23 anonim ***** válasza:
63%

"Minimum egy bazooka-val menj a randira."

Csak nem páncélozza már önmagát fel a szerencsétlen?

2022. jan. 13. 12:13
 7/23 anonim ***** válasza:
93%

Csóri összerakott a fejében egy nőt a veled való beszélgetés alapján, aztán nagyot fog koppanni, ha nem az általa kreált "álomnővel" találkozik.

Mármint nyilván nem egyezel meg azzal, amit ő "elvár" - mármint ne érts félre, nem feltétlenül vagy rosszabb az elképzeltnél, csak más.

2022. jan. 13. 12:28
 8/23 anonim ***** válasza:
32%

3 nap match, és már messengeren vagytok, jó nektek, én meg 10+ napja beszélgetek valakivel és még úgy is úgy kell kihúzni belőle szavakat, nemhogy még átmennénk messengerre, szóval azért te is érzed, hogy lehet komoly, lazíts egy kicsit és értékeld hogy kellesz valakinek, bár ilyen gondom lenne az életben

31 f

2022. jan. 13. 12:33
 9/23 anonim ***** válasza:
93%

hogy a fäszomba lehet szerelmet vallani valakinek, akit nem is ismerek?

ezt szerintem engedd el

2022. jan. 13. 14:42
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyet általában a kamaszok csinálnak a tomboló hormonok miatt, illetve azért, mert azt hiszik, hogy ha szerelmet vallanak, az pozitív irányba változtatja a nő róluk alkotott képét. (Meg a filmekben is mindig megy a "szejetlek-én is" dolog 😂)

33 évesen ez nem kicsit gáz.

2022. jan. 13. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!