Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi 3 napnyi chat után vall szerelmet az elég félelmetes, nem?
3 napja matcheltünk. Nagyon jó volt beszélni vele, ma reggel viszont egy hosszabb szerelmes levél várt messengeren. Kissé túlzónak érzem ezt és most mondtam neki hogy jobb lenne ha még nem erőltetné annyira a randit sem…
29N 33F

"Ha annyira szeret és társai, hogy élni se tud nélkülem látatlanban, haha, akkor ne likol-gasson már valószínűleg számára vad idegen lányokat vagy ha mégis akkor viszlát"
Bezzeg ha én férfiként elmerném várni egy nőtől egy kapcsolatban azt hogy ne flörtöljön másokkal, akkor én lennék a világ mocska, aki korlátozni próbálja őt.
Persze a megoldás kézenfekvő;
Nem szabad egyetlen nővel sem kapcsolatba kezdeni!

Annak idején mikor fiatal voltam találkoztam ilyennel, a srác 18 éves volt és kb 1 hét chat után szerelmet vallott. Találkoztunk is, 3 hónap után megkérte a kezem, és 10 hónapig együtt voltunk, de bár meg se történt volna. Idővel kijött belőle az igazi énje. Egy betegesen féltékeny, irányításmániás agresszív barom volt, + még meg is csalt. El is hagytam.
Nem mondom, hogy a te ismerősöd is ilyen, de csak óvatosan. Az ember nem lesz szerelmes abba akivel még csak nem is találkozott soha. Egy idealizált képet szeret jelenleg, mert téged nem ismer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!