Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi 3 napnyi chat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi 3 napnyi chat után vall szerelmet az elég félelmetes, nem?

Figyelt kérdés

3 napja matcheltünk. Nagyon jó volt beszélni vele, ma reggel viszont egy hosszabb szerelmes levél várt messengeren. Kissé túlzónak érzem ezt és most mondtam neki hogy jobb lenne ha még nem erőltetné annyira a randit sem…

29N 33F

2022. jan. 13. 11:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
88%
Inkább csak röhejes. Nagyon akar már dugni valószínűleg. Jobb, ha vigyázol vele, az ilyeneket nem lehet komolyan venni.
2022. jan. 13. 16:47
 12/23 moozygoo ***** válasza:
88%

Vannak ilyen emberek, velem is volt hasonló.

Én nagyon hamar beleszerettem anno életem szerelmébe, de kivártam hogy kimondjam.

2022. jan. 13. 17:37
 13/23 anonim ***** válasza:
66%
A pasas nyilván nem főnyeremény. Azért tartod félelmetesnek mert csak unaloműző dumapartnernek osztottad be, hisz randit se tervezel vele. Ha Mr. Szívdöglesztősármőr írta volna ugyanezt akkor kiugranál a bőrödből örömödben
2022. jan. 19. 00:40
 14/23 anonim ***** válasza:
47%

Velem szinte ugyanez történt meg, megismerkedtem vele elkezdtünk kérni, erre a második napon írja olyat érez mint a szerelem, akkor velem álmodott, imádlak és társai aztán most néztem hogy instagramon ilyen tini lányok képeit likeolta 1-2 nappal ezelőtt, megnéztem kiket követ ott és kiírja hogy xy kedveli ezt a fényképet... Na ennyit a nagy szerelemről 😂😂😂

Ez a pasi is "kuka". Innentől kezdve tudom hogy kamu volt az egész még azt az 1% esélyt is elvette saját magától amennyire hittem neki.

2022. jan. 19. 00:44
 15/23 anonim ***** válasza:
Elkezdünk írni*
2022. jan. 19. 00:45
 16/23 anonim ***** válasza:
64%
Ja jó előző... tehát aki ellenkező neműt lájkol instán az az összesért odavan, válókeresetet is be kellene adni ilyenért házasoknál mi?!
2022. jan. 19. 00:54
 17/23 anonim ***** válasza:
52%
Hagyjuk már a kamut. Ha annyira szeret és társai, hogy élni se tud nélkülem látatlanban, haha, akkor ne likol-gasson már valószínűleg számára vad idegen lányokat vagy ha mégis akkor viszlát
2022. jan. 19. 01:13
 18/23 anonim ***** válasza:
likeolgat*
2022. jan. 19. 01:14
 19/23 Noren1989 ***** válasza:
100%

Inkàbb furànak mondanàm, semmint félelmetesnek.

Ha ilyen könnyen megtöltöd a napjait,valszeg előtte szegényes érzelmi élete volt plusz kötődési problémài is lehetnek.

2022. jan. 19. 06:38
 20/23 anonim ***** válasza:

Igen ez egy komoly red flag, személyiségzavarosok szokták ezt csinálni.

De ha nem az (amit kétlek), akkor is egy rendkívül éretlen, rosszul szocializált valaki.

2022. jan. 19. 07:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!