Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szórakozik velem ez a férfi?
Van egy férfi akit a munkahelyemen szoktam látni,nem mindennap.
Állandóan úgy néz rám, meg hallottam, hogy tetszem is neki. Ilyen mindenkivel jópofizós férfiről van szó, én meg csendesebb típus vagyok. Szinte mindenkivel beszél a környezetben csak velem nem alakult még ki beszélgetés sosem. Viszont olyanokat csinál, hogy amikor előttem dumál egy csajjal állandóan rám nézeget. Néha próbáltam olyan helyzetet alakítani, hogy beszéljünk, de aztán sosem sikerült.
Na meg, hogy engem kivéve színte mindenkivel kortól, nemtől függetlenül jóba van a környékemen pedig nem is a kollégái, teljesen kiakaszt. Miért csinálja ezt velem, akkor legalább ne is nézzen rám úgy állandóan, hónapok óta.

A helyzetet nem csak próbálni kéne, hanem odamenni hozzá, és elkezdeni beszélgetni vele valamiről.
Ha ez megtörténik, és elég figyelmes vagy, akkor észreveszed rajta, ha tényleg vonzódik hozzád... :,D

Hozzád sem szólt, te sem hozzá, de ő szórakozik veled?
Vicces vagy kérdező

2 Vagy lehet, hogy tényleg tetszik neki a kérdező, de csak azért, mert még sose beszéltek egy mondatot se :D
Kérdező menj oda hozzá és beszélgessetek pár percet, másnaptól már rád nézni sem fog, nyugi.

Hú, bszki, hány emberre nézek rá csak úgy! Akkor lehet, hogy szórakozok a fél lakossággal? BKK-n, metrón? Atya ég!
5: tehát egy faszi, aki mindenkihez lazán odamegy beszélgetni, vidám és extrovertált, nem mer odamenni ehhez a "bombanőhöz", aki a kérdező? Perszeeee, biztos ez a helyzet. Nem az, hogy egy csökkent értelmi képességű, magányos nő beképzeli, hogy számít valakinek, aki lehet, hogy azt se veszi észre, hogy a szobában van.

"hallottam, hogy tetszem is neki"
Kitől? Honnan tudja az illető?

Én is hasonló helyzetben vagyok a férfi oldalról, annyi különbséggel, hogy én bepróbálkoztam a lánynál. De, visszautasított. Próbálok mindenkivel jóba lenni, de én vele is beszélek, ha tudok, nagyon szívesen még így is.
De előtte sokat agyaltam, hogy jaj mi van ha nemet mond stb. Lehet ő se biztos magában. Ha szeretnél vele valamit, bátorítsd egy kicsit. Ha meg nem veszi a lapot, vagy nem lép, akkor úgy is mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!