Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat tőlem ez a férfi? Csak szórakozik velem vagy bizonytalan?
Július elején ismertük meg egymást. Számomra azonnali vonzalom volt. Ő közelített felém amúgy, én távolról csodáltam. :D Rengeteg helyre mentünk közösen, rengeteg közös programot csináltunk. 1 héten belül megvolt az első közös csók, másnap már nála aludtam(nem volt semmi, csak kis smacizgatás, petting mert épp megvolt nekem)
Aztán a követkzező hétvégén megint nála aludtam, akkor majdnem megtörtént a dolog. Csak annyira fájt nekem, hogy nem tudtunk szeretkezni. (még szűz vagyok). Ezután még 2 hétig minden rendben ment, nem próbáltuk újra a behatolást, csak pettingelés volt meg persze továbbra is rengeteg közös programot szerveztünk. Majd derült égből villámcsapás időt kért. Azt mondta, hogy ez neki talán nem megy. Még azt sem mondhatom, hogy csak a szex kellett neki, mert meg se történt igazán. Nem is beszéltünk hetekig. Most viszont megint találkozni hívott és fogadkozott, hogy mennyire hiányzom és muszáj látnia.
Szerintetek mi lehet? Egyszer így, egyszer úgy?
Akkor még volt türelme, 2 hét alatt elfogyott, elment dugott pár kört egy jót, aztán mikor megint van türelme, folytatja, hogy meglegyél.
Ha tényleg nem érted, akkor baj van a fejedben. Cuki a tököm! Manipulatív, te meg naív.
Szerinted mennyi esélye van egy felnőtt férfinak egy szűzet megszerezni?
Check list-en vagy, ennyi. Jó poén és nem is vagy nehéz eset. Még én is rá tudnálak dumálni, pedig negyvenes nő vagyok. Olyan kis egyszerű leszel neki, mint egy esti mese.
Az írásod alapján nagyon naiv vagy! Mégis milyen kitartásról írsz? Ha a srác tényleg odáig lenne érted, akkor nem kér időt!
Én úgy veszem ki a történetből, hogy konkrétan ti nem jártatok, csak randiztatok. Biztos vagy benne, hogy így akarod elveszíteni a szüzességed, hogy még csak nem is jársz a sráccal? Amúgy meg vannak olyan srácok, amikor ha valamit akarnak a csillagokat is lehazudják csak, hogy megkapják. 🤷🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!