Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit akarhat tőlem ez a férfi?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat tőlem ez a férfi? Csak szórakozik velem vagy bizonytalan?

Figyelt kérdés

Július elején ismertük meg egymást. Számomra azonnali vonzalom volt. Ő közelített felém amúgy, én távolról csodáltam. :D Rengeteg helyre mentünk közösen, rengeteg közös programot csináltunk. 1 héten belül megvolt az első közös csók, másnap már nála aludtam(nem volt semmi, csak kis smacizgatás, petting mert épp megvolt nekem)

Aztán a követkzező hétvégén megint nála aludtam, akkor majdnem megtörtént a dolog. Csak annyira fájt nekem, hogy nem tudtunk szeretkezni. (még szűz vagyok). Ezután még 2 hétig minden rendben ment, nem próbáltuk újra a behatolást, csak pettingelés volt meg persze továbbra is rengeteg közös programot szerveztünk. Majd derült égből villámcsapás időt kért. Azt mondta, hogy ez neki talán nem megy. Még azt sem mondhatom, hogy csak a szex kellett neki, mert meg se történt igazán. Nem is beszéltünk hetekig. Most viszont megint találkozni hívott és fogadkozott, hogy mennyire hiányzom és muszáj látnia.

Szerintetek mi lehet? Egyszer így, egyszer úgy?

2021. aug. 19. 00:01
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
84%

Egy szerelmes férfi nem így viselkedik.

Mindenesetre én találkoznék vele, kíváncsi lennék, mit hazudik.

2021. aug. 19. 07:43
 22/37 anonim ***** válasza:
92%
Ne feledd, hogy egy ingyenszexért a férfiak az anyjukat is eladnák.
2021. aug. 19. 07:45
 23/37 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem ne hagyd befolyásolni magad az itteni kommentek alapján.
2021. aug. 19. 08:42
 24/37 anonim ***** válasza:
85%

7-es azért mert szűz vagy.

Ha hirtelen változik a viselkedése, akkor nem a kitartó típus.

Rájött, hogy macera neki, hogy megfektessen egy szűz lányt, mert nem egyből sikerül, ezért időt kért. Amúgy elképzelhető, hogy csak talom vagy, és van neki más. Vagy a tapasztaltabb haverjai adják nekik a tippet, hogy tud mégjobban hülyíteni. Vagy épp, hogy a haverjai próbálják lebeszélni ezért.

Szerintem aki pár nap után már pettingel a nővel, az nem komoly, és aki kb. 2 hét után már szexelne is egy szűz lánnyal az meg pláne nem.

Ne legyél naív! Ahogy írták, nehogy később megbánd, hogy így lettél nem szűz.

2021. aug. 19. 09:07
 25/37 anonim ***** válasza:
87%

11-es alig ismered, de már a jövőtöket tervezi???

Ugye te sem gondolod komolyan?

Az ilyenek után szokott kiderülni hogy a pasi narcisztikus,pláne, hogy eláraszt minden szép szóval most még, gyanús,csak később nehogy meg azon aggódj, hogy hogy tudsz szabadulni.

ő már nem akar játszani lányokkal"- ez még jobban gyanús

És az is necc, hogy 20 évesen elvárná, hogy 22 évesen szüljél neki gyereket.

Ki tudja mennyi nő életét tette tönkre.

2021. aug. 19. 09:11
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
18-as tanácsát fogadd meg.
2021. aug. 19. 09:14
 27/37 A kérdező kommentje:

24- felmentünk hozzá és mind a kettőben benne voltam. Én nem időhöz, hanem érzéshez kötöm ezt. Minek nézni egymást hónapokig ha akarjuk egymást?

Nem konkrétan a jövőnket, de kérdezett ezt-azt kedves 25-ös.

Ki 20 éves a sztoriban? Én nem írtam! És el se várná. ‘Majd’ szeretne gyereket, nem most.

2021. aug. 19. 10:40
 28/37 anonim ***** válasza:

Szerintem hülyít.

Amúgy nem véletlenül vagy 22 évesen még mindig szűz. Az is lehet, hogy attól fél, hogy kettyós vagy.

2021. aug. 19. 11:51
 29/37 anonim ***** válasza:
Látom, hogy be fogsz dőlni neki. Pedig nem kéne, mert nagyon egyértelmű, mennyire komolytalan és megbízhatatlan ez a csávó. Eltűnik hetekre, aztán meg elővesz. Szerinted vajon miért? Azért, mert játszik veled.
2021. aug. 19. 11:55
 30/37 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert kérdez ezt azt, az még nem azt jelenti, hogy komolyan is tervez veled.

Te nem időhöz kötöd, hanem érzéshez? Egy 22 éves szűz lánytól, kicsit erős az, hogy 1 hét után már széttenné a lábát. Meg 1 hét alatt akkora érzelmek nem fognak még kialakulni.

Ha neked így jó, hogy egy ilyen sráccal veszítsd el, akkor tedd meg, de aztán ne gyere vissza sírni, hogy csak kihasznált.

2021. aug. 19. 12:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!