Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat tőlem ez a férfi? Csak szórakozik velem vagy bizonytalan?
Július elején ismertük meg egymást. Számomra azonnali vonzalom volt. Ő közelített felém amúgy, én távolról csodáltam. :D Rengeteg helyre mentünk közösen, rengeteg közös programot csináltunk. 1 héten belül megvolt az első közös csók, másnap már nála aludtam(nem volt semmi, csak kis smacizgatás, petting mert épp megvolt nekem)
Aztán a követkzező hétvégén megint nála aludtam, akkor majdnem megtörtént a dolog. Csak annyira fájt nekem, hogy nem tudtunk szeretkezni. (még szűz vagyok). Ezután még 2 hétig minden rendben ment, nem próbáltuk újra a behatolást, csak pettingelés volt meg persze továbbra is rengeteg közös programot szerveztünk. Majd derült égből villámcsapás időt kért. Azt mondta, hogy ez neki talán nem megy. Még azt sem mondhatom, hogy csak a szex kellett neki, mert meg se történt igazán. Nem is beszéltünk hetekig. Most viszont megint találkozni hívott és fogadkozott, hogy mennyire hiányzom és muszáj látnia.
Szerintetek mi lehet? Egyszer így, egyszer úgy?
Azért vagyok szűz, mert még nem akadt olyan akivel szerettem volna. (Bárkivel nem fekszem le)
Számomra a 16 éves bejáratott lányok a kettyósak, de hát kinek mi.
Szerintem 22 éves szűz lányként is jobban ismerem a saját érzéseimet, mint te, 30-as.
"hogy szeretnék-e babát majd"
1 hónap együttjárás után nem kérdezünk ilyet.
Nem lehet, hogy szégyelli, hogy nem tudta betenni neked és ezért kért időt?
Majd rájött, hogy tényleg nagyon tetszel neki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!