Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit akarhat tőlem ez a férfi?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat tőlem ez a férfi? Csak szórakozik velem vagy bizonytalan?

Figyelt kérdés

Július elején ismertük meg egymást. Számomra azonnali vonzalom volt. Ő közelített felém amúgy, én távolról csodáltam. :D Rengeteg helyre mentünk közösen, rengeteg közös programot csináltunk. 1 héten belül megvolt az első közös csók, másnap már nála aludtam(nem volt semmi, csak kis smacizgatás, petting mert épp megvolt nekem)

Aztán a követkzező hétvégén megint nála aludtam, akkor majdnem megtörtént a dolog. Csak annyira fájt nekem, hogy nem tudtunk szeretkezni. (még szűz vagyok). Ezután még 2 hétig minden rendben ment, nem próbáltuk újra a behatolást, csak pettingelés volt meg persze továbbra is rengeteg közös programot szerveztünk. Majd derült égből villámcsapás időt kért. Azt mondta, hogy ez neki talán nem megy. Még azt sem mondhatom, hogy csak a szex kellett neki, mert meg se történt igazán. Nem is beszéltünk hetekig. Most viszont megint találkozni hívott és fogadkozott, hogy mennyire hiányzom és muszáj látnia.

Szerintetek mi lehet? Egyszer így, egyszer úgy?

2021. aug. 19. 00:01
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Konkrétan nem mondtuk ki, de folyton együtt voltunk és a jövőnket tervezte. Hogy gondolkozott a költözésen, de mióta megismert nem akar. Meg kérdezgetett arról, hogy szeretnék-e babát majd, mert neki mindenképp kell 1 gyerek (pár éven belül)....meg azt mondta ő már nem akar játszani lányokkal, csak egy komoly kapcsolatot akar. És eléggé határozottnak tűnt.
2021. aug. 19. 00:39
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
Mese habbal... tegyél magadnak egy szívességet és keress egy rendes embert!
2021. aug. 19. 00:40
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nagy vagy. Totál hülyének néz. Meg lehet etetni
2021. aug. 19. 00:51
 14/37 anonim ***** válasza:
100%

Naiv vagy kérdező. Nem lesz hosszú életű a kapcsolatotok ezt már most elkönyvelheted, aztán amikor szétmentek, jöhet nekem a privát üzenet, hogy:

"Igen Peti, te megmondtam előre, olyan okos vagy.. honnan tudtad, hogy ez lesz? Rád kellett volna hallgatnom. Minden pasi egy disznó, csak a szex kell nekik!!!!!44négy44!!!4!"

:D

Ha komolyan akarná nem lenne semmiféle szünet aranyom. De hiába mondjuk mi ezt neked, rózsaszín ködben úszol.. pasi vagyok, tudom, hogy működünk.. na de mindegy, dugasd meg magad vele, tapasztalati pontot ad, de a szívedet össze fogja törni, az egyszer biztos :D

2021. aug. 19. 01:10
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy érzelmes, az a pasi termeszetetol fugg. De az o kis agyaskaban azt akarja h megdugjon teged, es legyen baratsag extrakkal...
2021. aug. 19. 01:14
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
Na, vajon mit akarhat? jaj, vajon mit? Hát naná, hogy házasságot, gyerekeket... végül is csak 2-3 hetet bírt elsőre, de ha így folytatjátok, akkor talán 20x nekifutásra kibírja majd a 9 hónapot, mire legalább egy gyerek megvan...
2021. aug. 19. 01:16
 17/37 anonim ***** válasza:
97%

A volt szexpartneremmel is simán beszéltünk olyan témákról mint a gyerekvállalás, házasság, kézenfogva sétáltunk, ölelkeztünk nyilvánosan. Volt amikor arról kérdezgetett, hogy kiköltöznék e külföldre, akár hosszabbtávra is, ha lenne párom, aki ott élne stb. Ettől függetlenül még nem akartunk egymástól szexen kívül többet.

Azért az is elég szép, hogy szűz létedre lazán az első csók utáni este már a srác ágyában kötsz ki. Mindezt 1 hét után.

A srác azért lépett le, mert megunta, hogy nincs szex. Abban a pár hétben, amíg nem beszéltetek, addig más nőt/nőket dugott és ennyi. Ne hidd azt, hogy most azért keresett meg, mert annyira odáig van érted.

Nézd, ha mégis úgy döntesz, hogy adsz neki még 1 lehetőséget, akkor azért néhány hétig próbálj vele ismerkedni és ne 1 hét után már az legyen, hogy lazán engeded neki, hogy berakja.

10-es voltam.

2021. aug. 19. 01:44
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Ennek is sírás lesz a vége. Mi nők annyira hülyék tudunk lenni egy fasz láttán. Belevizionálunk mindent egy emberbe, ami tulajdonképpen nincs is meg benne, csak azért mert szép szavakkal töm abban a 10 percben, amit ránk szàn. Ne a szavaira figyelj, mert az lófszt sem ér. A tetteit figyeld inkább, "érdekes" dolgokat fogsz látni.... A közös jövő tervezgetése meg olyan szép mese ilyen rövid idő után. Igazi beetető szöveg csak tegyük szét minél előbb a lábunkat. Kezd el végre látni a hímek igazi motivációját a nőkkel kapcsolatban.Rá fogsz döbbenni, hogy milyen rafináltak tudnak lenni. Valamikor én is ilyen hülye voltam, mint te. De sokat fejlődtem. És még mindig van hová fejlődnöm.
2021. aug. 19. 04:07
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Megijedt,hogy szűz vagy.
2021. aug. 19. 06:34
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, férfi vagyok.

Na tehát. Az első héten nyeregben érezte magát a fiúka, volt csók, tapi, stb.

Utána nem ment a behatolás, azt gondolhatta, nem állsz még készen erre. Két hétig még tartott a türelme, utána szünet, hogy szarul érezd magad. Hagyott főni a levedben.

Most újra bepróbálkozik, valószínűleg a következő alkalommal rámenősebb lesz, és be fogja tenni, ha fáj neked, ha nem. Könnyen lehet, hogy neked nem lesz egy fenomenális élmény, tekintve, hogy elsőre se izgultál fel annyira, hogy megtörténjen. Neki biztos jó lesz, volt szűz lánnyal, pipa.

Ha elég normális a gyerek, akkor baromi figyelmes lesz, utána tálcán hordoz, királynő leszel. A következő alkalom már talán nem lesz kellemetlen ,bár lehet, hogy az első is jó lesz, ki tudja.

Hogy mi lesz az után, senki nem tudja, csak a srác.

Magamból kiindulva, én nagyon szerelmes voltam az első lányba, akinek elvettem. Fiatalabbak voltunk, nem egy hónap alatt történt meg a dolog. Amiket ti csináltatok, mi majdnem egy évig csináltuk. Addigra már eléggé megismertük egymást, könnyen megnyílt, nem is volt neki sem különösen fájdalmas. Inkább a teherbe esés miatt volt para mindig.

2021. aug. 19. 06:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!