Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak szórakozik velem ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szórakozik velem ez a férfi, igaz?

Figyelt kérdés

Régóta ismerek egy harmincas férfit, egy városban élünk. Néha összefutottunk egy nagyobb baráti összejövetelen, mindig érdeklődő, kedves, normális, de kicsit visszahúzódó volt. Nem egy balhés típus, pont inkább olyan csendes "jófiú". Pár hónapja végül rámírt, hogy szeretne jobban megismerni, találkozni velem. Az első randit az utolsó pillanatban lemondta, mert egy családi ügy miatt mégse tudott volna eljönni. A másodikon találkoztunk, sokat beszélgettünk. Külön megemlítette, hogy ő lassan bontakozik ki, nem szeret ajtóstul berontani a házba, ha alakul egy kapcsolata. Ez nem is probléma, sőt, hiszen én is így állok hozzá. Szex természetesen nem volt, csók sem, félénknek tűnt. Na de ezek után sem a harmadik, sem a negyedik megbeszélt randi sem volt jó neki, megint közbejött neki ez meg az. Elbizonytalanodtam, hogy akar-e egyáltalán valamit vagy csak egotuning lennék, akivel lehet szórakozni? A másik, hogy mindig csak a hét vége felé írt rám, arra hivatkozva, hogy hétköznap nem nagyon ér rá, mindig van valami.

Ezek után úgy éreztem, ezt már kár erőltetni, ha már az elején ennyi energiát fektet csak bele, holott én nyitott voltam, tudta, hogy szimpatikus nekem. Persze az is eszembe jutott, hogy meggondolta magát, mégse akar semmit tőlem.

Volt egy kis "szünet", majd pár napja ismét felbukkant. Azt írta, megérti, hogy elment a kedvem, bocsánatot kért, illetve lehetőséget, hogy újra találkozzunk. Azt írta, hiányoznak neki a beszélgetéseink.

Ti mit gondoltok? Jól érzem, hogy csak szórakozik vagy túl bizalmatlan lennék?

29N

2021. júl. 25. 12:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
66%
Mint egyedülálló, egyedül élő ember meg tudom erősíteni, hogy az ember hétköznapja ilyenkor nem a szabadidőről szól. Munka, bevásárlás, kaja, mosogatás, alvás, meg minden. Az összes teendő meg házimunka az ember nyakába szakad, és akkor is csak 24 órából áll a nap. Ha én ismerkedni akarnék, én is a hétvégét tudnám elsősorban rááldozni, és akkor is a rokonlátogatásból kéne rá elvenni az időt. Teljesen normális, hogy nem tud mindig ott ülni a gép előtt, és válaszolgatni, meg első füttyre szaladni.
2021. júl. 25. 12:27
 2/14 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem nem szorakozik, adj neki még esélyt, találkozzatok és beszéljétek meg mi a helyzet. Ennyi idősen csakmegtudjátok már beszélni rendesen, nem vagytok már tinik.
2021. júl. 25. 12:29
 3/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Azt elfelejtettem írni fent, hogy nem egyedül él, hanem a szüleivel. Így mit gondoltok?

2021. júl. 25. 13:31
 4/14 anonim ***** válasza:
46%

Irreleváns hogy a szüleivel él e vagy sem. Pénzkidobásnak tartok mondjuk 100ezret adni egy lakásert havonta pl 200méterrel odább a szülői háztól ahol meg ingyen lakik.

Ha nincs oka (távoli munkahely, feleség, stb) , miért költözzön el?

2021. júl. 25. 14:18
 5/14 A kérdező kommentje:
Semmi köze a kérdéshez amit írtál, 4-es. Az első válaszára reagáltam ezzel, hogy nem egyedül él. Emiatt vagyok elbizonytalanodva, hogy még így sincs 5 perce rám?
2021. júl. 25. 15:32
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt nem értem. Férfiként úgy működök, hogy ami tetszik és vágyom rá azt megszerzem, megveszem, megharcolok érte, mert az kell és pont. Ha valamihez úgy állok hozzá, hogy jó lesz bármilyen csak haladjunk vagy ha nincs az sem probléma majd talán legközelebb összejön, az számomra mellékes.

Nos a párkapcsolatok pont nem a mellékes kategória, ha tetszel és rajtad járnak a gondolataim akkor elmegyek a világ végére is hogy láthassalak, mert ez motivál.

Egy jó tanács, egy férfinél soha ne azt nézzed mit mond, hanem hogy mit valósít meg belőle. Ígérgetni mindenki tud, kérdés mit akar belőle teljesíteni, mert az a lényeg. Aki önmagától (nem te húzod ki belőle)kezdeményez egy találkozót majd lemondja és a következőt is és tolja a világ végégig az nem akar Téged látni, mondjon bármilyen indokot is.

2021. júl. 25. 16:09
 7/14 anonim ***** válasza:
40%
Lehet fanatikus pecás, és állandóan a vízparton van, hol csend és nyugalom veszi körül, nem vágyik igazán másra.
2021. júl. 25. 18:23
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit fura. Adj neki még egy esélyt. Ha nem látod rajta, hogy férfiként igen is akar, akkor ne foglalkozz a kis mimózával. Valószínűleg az élet más területein is ilyen.
2021. júl. 26. 16:42
 9/14 anonim ***** válasza:
70%
van neki más
2021. júl. 31. 15:15
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ennyi minden ne jöjjön már közbe!

Szóval adj még egy esélyt, de ha komolytalan, akkor felejtős.

Van sok munkám, néha három helyen, sok gyerekem, gondom, miegyéb, de ha megbeszélek egy találkozót, hát 1-2%, hogy halasztást kérek. De nővel való ismerkedéskor annyi sem.

2021. júl. 31. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!