Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak szórakozik velem ez a férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szórakozik velem ez a férfi?

Figyelt kérdés

Egy hetig kajtatott utánam, hogy megadjam neki a számom.

Megadtam és utána írt smst és kicsit irkaltunk már két nap is. Hogy mennyire tetszem neki stb.

Azt beszeltuk ma találkozunk. Délután még írt aztán eltűnt.

Úgy volt most este találkozunk.

Azóta nem írt, pedig elérhető fbon.

Én nem akarok ráirni, mert így is kellemetlenül érzem magam.

Mire jó neki ez?

Én 24L, ő 31 F

2017. jún. 17. 21:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
38%

És neked mire jó az, hogy egy hétig kell kajtatni utánad, hogy megadj egy számot?

Ha tetszik, attól nem leszel értéktelenebb, ha nem húzod, ha viszont nem tetszik akkor minek adod meg neki számodat?

2017. jún. 17. 21:33
 2/14 A kérdező kommentje:

Kolléganőmtol kérte a számom, aki nem adta meg. Aztán egy másik barátnőmtől is , aki szintén nem.

És utána találkozott velem megint és akkor adtam meg neki én.

De ezt csak azért írtam, mert ebből azt gondoltam érdekelem

2017. jún. 17. 21:37
 3/14 anonim ***** válasza:
80%

Akkor félreérthetően fogalmaztál, akkor nem utánad kajtatott egy hétig, hanem a számodat próbálta innen-onnan megtudni.

Első tippem az lenne, kapcsolatban van.

Nem hiszem, hogy komolyan kéne venned akár egy cseppet is.

2017. jún. 17. 21:50
 4/14 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem te csak tartalékos vagy,ha más nem jön össze.Másik hasonló variáns,hogy este tíz fele gondolta,mikor kisörözte magát,és áll neki.
2017. jún. 17. 21:51
 5/14 A kérdező kommentje:
Pedig nagy terveim voltak vele :D
2017. jún. 17. 22:01
 6/14 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem ez "tipikus leszärom taktika". Felhívta magára a figyelmet, hogy neked csapta kicsit a szelet (hogy mennyire tetszel, írkáltatok stb.), aztán mikor már megszokod a dolgot, és kicsit tetszik, akkor találkozóra kerülne a sor, akkor hopp, eltűnik.

Te neked erre hiány érzeted lesz, és ő lesz az, aki ezt ki tudja elégíteni.

Hiányzik neked, hogy nem ír, nem keres stb. Általában az emberek nagyra értékelik azt, ami éppen hiányzik nekik, és a jó tulajdonságait felnagyítják, a rosszakat elfelejtik. Az jár a fejében ilyenkor az embereknek: "ahh milyen jó is volt, amikor írt :( De kár, hogy most nem ír" stb.

Vagy te írsz rá, vagy ő fog írni neked pár nap múlva (talán hét). Megint találkozó, de akkor már arra számít, hogy kicsit felértékelődött a szemedben. SZERINTEM!

Ez egy leszärom taktika szerintem. Betáncolt a képbe, hogy aztán megmutathassa, hogy mennyire leszär téged :)

2017. jún. 17. 22:06
 7/14 A kérdező kommentje:

Akkor elerte a célját, pedig nem igazán tetszik. Meg annyira nem készültem erre a találkozóra, de kellemetlen így most.

Ezért olyan pincsi kutyát csinálok belőle , hogy elajul :D

2017. jún. 17. 22:16
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Jól teszed🤗
2017. jún. 17. 22:46
 9/14 Fish1 ***** válasza:
100%
Ha megbeszéltétek a találkozót és nincs értelmes magyarázata, csak szó nélkül eloldalgott, akkor gáz, mert nem megbízható. Főleg ha így kezdi az egészet...
2017. jún. 18. 00:03
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyet sose szerettem. Nálam volt már ilyen hirtelen eltünés csak úgy a semmiből csak lány esetén. Felejtsd el szerintem.
2017. jún. 18. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!