Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak szórakozik velem ez a férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szórakozik velem ez a férfi?

Figyelt kérdés

Egy hetig kajtatott utánam, hogy megadjam neki a számom.

Megadtam és utána írt smst és kicsit irkaltunk már két nap is. Hogy mennyire tetszem neki stb.

Azt beszeltuk ma találkozunk. Délután még írt aztán eltűnt.

Úgy volt most este találkozunk.

Azóta nem írt, pedig elérhető fbon.

Én nem akarok ráirni, mert így is kellemetlenül érzem magam.

Mire jó neki ez?

Én 24L, ő 31 F

2017. jún. 17. 21:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Azóta sem keresett, úgy írnék neki hogy mű volt ez.

De kibirom

2017. jún. 18. 08:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Ne írj!!
2017. jún. 18. 12:09
 13/14 anonim ***** válasza:
53%

Ilyenkor ez van általában.

A lány nem bírja ki, hogy ne írjon és ír valami felháborodottat, hogy:

"Szia! Most akkor miért nem találkoztunk tegnap? Most átvertél?"

Erre a hapsinak nem szabad megmondania, hogy taktikázik, és éppen aktívan leszär.

Ír valami olyat, hogy "jaj, annyira sajnálom, tudod én olyan elfoglalt vagyok! A munka nem várhatott, teljesen elfelejtettem. Ezer dolgom volt..." stb. Ezzel jelzi, hogy nem direkt csinálta, hanem tényleg csak simán leszär és nem az ő hibája, bocsáss meg, ne haragudj.

Próbáld ki :D

2017. jún. 18. 12:59
 14/14 thomas01 válasza:
100%
Ezt engedd el szerintem! Több ilyenről hallottam mostanában. Először fontos vagy (legalábbis ezt monda/írja), aztán még egy válasz sem az üzenetedre. f/40
2017. jún. 19. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!