Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szórakozik velem ez a férfi, igaz?
Régóta ismerek egy harmincas férfit, egy városban élünk. Néha összefutottunk egy nagyobb baráti összejövetelen, mindig érdeklődő, kedves, normális, de kicsit visszahúzódó volt. Nem egy balhés típus, pont inkább olyan csendes "jófiú". Pár hónapja végül rámírt, hogy szeretne jobban megismerni, találkozni velem. Az első randit az utolsó pillanatban lemondta, mert egy családi ügy miatt mégse tudott volna eljönni. A másodikon találkoztunk, sokat beszélgettünk. Külön megemlítette, hogy ő lassan bontakozik ki, nem szeret ajtóstul berontani a házba, ha alakul egy kapcsolata. Ez nem is probléma, sőt, hiszen én is így állok hozzá. Szex természetesen nem volt, csók sem, félénknek tűnt. Na de ezek után sem a harmadik, sem a negyedik megbeszélt randi sem volt jó neki, megint közbejött neki ez meg az. Elbizonytalanodtam, hogy akar-e egyáltalán valamit vagy csak egotuning lennék, akivel lehet szórakozni? A másik, hogy mindig csak a hét vége felé írt rám, arra hivatkozva, hogy hétköznap nem nagyon ér rá, mindig van valami.
Ezek után úgy éreztem, ezt már kár erőltetni, ha már az elején ennyi energiát fektet csak bele, holott én nyitott voltam, tudta, hogy szimpatikus nekem. Persze az is eszembe jutott, hogy meggondolta magát, mégse akar semmit tőlem.
Volt egy kis "szünet", majd pár napja ismét felbukkant. Azt írta, megérti, hogy elment a kedvem, bocsánatot kért, illetve lehetőséget, hogy újra találkozzunk. Azt írta, hiányoznak neki a beszélgetéseink.
Ti mit gondoltok? Jól érzem, hogy csak szórakozik vagy túl bizalmatlan lennék?
29N
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
A 6-os válaszában van egy mondat, amin megakadt a szemem, mert én is így gondolom:
"soha ne azt nézzed mit mond, hanem hogy mit valósít meg belőle. Ígérgetni mindenki tud, kérdés mit akar belőle teljesíteni, mert az a lényeg."
Ennyi...

1es válasszal vitatkoznék. 2hete egyedűl vagyok itthon szüleim házában, ők nyaralnak. Minden délutánfél 5re érek haza. Nem főzök csak minden 2. nap így mosogatás is kevesebb, akciókkal olcsón lehet rendelni kaját. Viszont 100m2 kert van itt,uborkát naponta kell szedni mosni rakni be a hordóba+egészet locsolni....egyéb házimunkák melett 2-3lánnyal beszélek naponta sajnos csak baráti szinten. Nem 5perc múlva írok vissza mindig, de vannak intenzív beszélgetések is.
Tehát kérdező aki akar az tud írni. Szerintem van hétköznapokban valakije.
12-es, egyre biztosabb vagyok benne én is, engem csak talonban tarthat.
Nem baj, legalább már ezt is tudom és nem fogom az időmet és a figyelmemet rászánni a továbbiakban.

kedves, normális, de kicsit visszahúzódó volt. Nem egy balhés típus, pont inkább olyan csendes "jófiú"
tehát cigány vagy benne legalább ezek szerint... mert senki sem ír alapból ilyent hogy nem balhés ha nem lenne valami félte előítélete egy bizonyos embertípus féléről..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!