Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány férfi miért hiteti el ennyire átlátszóan a nőkkel, hogy komolyat akar, miközben csak szexet?
Társkeresőn azzal nincs baj, hogyha egy férfi ráír egy nőre, hogy ő csak szexet akarna. Sok nő is csak ennyire vágyik. Ehelyett meg próbálják elhitetni, hogy ők is komolyat akarnak... Néhány példa:
F: szia, mit keresel az oldalon?
N: szia, kapcsolatot szeretnék.
F: nekem is csak a komoly kapcsolat jöhet szóba. Mi lenne ha ma nálam aludnál?
N: de mondom, én komolyat szeretnék, nem csak szexet.
F: milyen szexet? Te beszélsz itt szexről nem én...
F: szia, bevállalós vagy az ágyban?
N: szia, ha együtt vagyok a szerelmemmel akkor igen
F: nagyon helyes, én is csak kapcsolatban szexelek. De neked most nincs szexre se senki? Nekem már nagyon hiányzik
F: annyira utálom, hogy itt a nők egyből azt hiszik, csak szexet akarok, amikor hamar találkozni hívom őket.
N: pedig tényleg a személyes találkozó dönt. Mondjuk most sok mindent nem lehet csinálni (lezárások voltak)
F: akkor mi lenne, ha érted mennék kocsival és átjönnél hozzám?
N: bocsi de én ezt elsőre nem szeretném
F: rendben ahogy gondolod (és többet nem ír)
Tehát bepróbálkoznak valahogy, aztán ha az adott nő erre nem vevő, bekamuzzák, hogy ők is komolyat akarnak. Pedig ráírhatnának másokra is egész nyugodtan... És ha elmegy így is a találkozóra a nő? Esetleg másodikon vagy harmadikon szex is lesz akkor meg lennének olyan gonoszak, hogy eltűnnek, miközben azt mondták, párt akarnak?

Igen, lennének. Na és...
Úgy csinálsz mintha a csajoknak vigyázniuk kellene nehogy szexhez jutassanak olyan férfiakat akik csak arra mennek és "nem érdemlik meg.." , mintha a pina valami becstárgy lenne.
Ha volt szex és jól éreztétek magatok, akkor az már önmagában érték, nem kell hogy feltétlen kapcsolat legyen belőle. Mivan, ha az a pasi is komolyan kapcsolatot keres, de te nem felelsz meg neki Valamilyen szempontból, de azért meghúzna? Akkor hagyja ki a ziccert? Alap h nem.

Ahhoz nincs elég vonzerejük, hogy egy csak szexet akaró/alakul, ahogy alakul hozzáállású nő velük akarjon lenni, ezért hazudnak egy komolyat akaró nőnek, aki talán a horgukra akad.
Amúgy, ha ezek valós párbeszédek, akkor ezek a pasik csak trollkodtak, meg megpróbálták, hátha nagyon laza csávónak tűnnek, de nem próbálták elhitetni, hogy valóban komolyat akarnak.

Mindig azt mondják amit te
Ha azt mondod komolyat akarsz akkor ő is
Ha azt mondod a kapcsolatoddal gondjaid vannak félrelépnèl, akkor az ő kapcsolatában is gondok vannak felrelépne
Ha azt mondod szakitas után vag, lazát keresel, akkor őt is épp most dobták ki és lazát keres
Ha azt mondod megcsalt vki, hát véletlenul őt is megcsalták
Általában en ezert jatszom meg hogy laza szexakaro nő vagyok mert csak ilyenkor őszinték és vallják be hogy amugy felesege nője van stb.
Ha vki még ezek után is szingli es nyitott kapcsolatra is na azokkal foglalkozom csak.

"Ha a nők is ugyanolyan könnyen mennének bele a laza, kötetlen szexbe, nem kellene kapcsolatot hazudni."
Máskor meg azon nyígtok milyen hűtlen r*bancok a nők. Ez se jó az se jó. A nő mindegy mit csinál csak rosszul jöhet be az ajtón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!