Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A 30 fölötti nőknek miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 30 fölötti nőknek miért olyan nagy probléma, hogy lejjebb kell adni az igényeikből?

Figyelt kérdés

Így is az van, hogy KSH statisztikák szerint a magyar férfiak 70%-ának 40 év alatt nincs gyereke. Lehet nem is akar persze, de sokan akarnának csak nem alfahímek, így is van elég szelekció.

Akkor meg miért baj az, hogy egy 30 feletti nő már igenis nem olyan értékes mint egy 20 éves? Ugyanúgy ahogy egy használt 10-15 éves autóért sem lehet ugyanannyit elkérni mint egy ugyanolyan típusú autóért vadi újan.

Ez természetes. Miért élik meg sokan ezt nehezen?

2022. jan. 12. 18:29
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
0%

Persze, ez mind így van, mindőtöktek jobb a teste, mind feszesebb lett, sportosabb, stb. :D

Legalább ne ugyanazt a sablont ismételgetnétek sorozatban :D

2022. jan. 13. 21:09
 32/37 anonim ***** válasza:
70%

#31 Én 25 vagyok, tehát fogalmam sincs hogy fog kinézni a harmincas testem, de a gyk-s, nőt még életükben nem látott férfiak ebben tényleg el vannak sokszor tévedve. Alapvetően egy huszonéves meg egy harmincas nő teste között nem kell hogy különösebben nagy különbségek legyenek (nyilván annyi, hogy statisztikailag a harmincasok között több a már szült nő, mint a huszasok között). De pl egy 25 meg egy 35 éves nő között szerintem nincs olyan nagy különbség test szempontjából. Aki hízásra hajlamos és lusta, az már bőven elhízott húszévesen is, aki meg nem az, az később is tartani fogja magát. Múltkor is linkelt itt egy csávó egy kérdést (képpel), hogy baj-e ha neki a képen szereplő csajokhoz hasonló tinilányok tetszenek. Éééés linkelt egy fotót, amin 3 nőből kettő minimum a huszas évei vége felé járt, az egyik meg bőven tűnt harmincasnak is.

De mindegy amúgy, francnak van nekem ennyi szabadidőm, hogy itt magyarázkodom olyanoknak, akiknek úgysem lesz nőjük sem húsz, sem harminc évesen.

2022. jan. 13. 22:09
 33/37 anonim ***** válasza:
0%

Tényleg a gagyi sablonokról és hazudozásról mikor fogtok leszokni?

Ja, hogy a sértett vagdalkozástól jó lesz a kis lelketeknek? :D

2022. jan. 13. 22:57
 34/37 anonim ***** válasza:
91%

33

Te vagy az egyetlen, aki itt vagdalózik. A többi felhasználó részletesen kifejtette a véleményét, te pedig minden ellenérv nélkül hazugnak állítod be őket. Ha nincs igazuk, írt le az okát..ne csak fröcsögj. Mert még azt se cáfoltad meg, hogy még sose volt nőd.

Vagy ez jót tesz a kis lelki világodnak? Látatlanban lehúzni másokat?

2022. jan. 13. 23:08
 35/37 anonim ***** válasza:
0%

Én értem, hogy nem megy nektek az ok-okozati összefüggés, de a nagyon ocsmány, önfelszopó hitvány, gagyi sablont mindig ti böfögitek be, ha valaki ellentmond, kritizál, vagy csak észrevételezi, hogy mindenre ugyanazt az életszerűtlen kamut toljátok.

Én értem, hogy életetek projektálni (aka saját szarotokat másra kenni), de azért egy minimális szintre jussatok már el, mert beégtek :D

Aztán logika ostoba bajnoka, hogyan cáfoljam az összevergődött kamutokat? Leírjam, hogy több volt, mint ahány a Földön él? Vagy mi a cáfolat? gdpr sértőn írjak neveket, címeket, telefonszámokat?

Fizeted helyettem a bírságot? Mész helyettem börtönbe hulladék kibic?

2022. jan. 14. 00:08
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
Be vagy b.szva? Az utolsó mondataidnak semmi értelme kontextusban, bár van amelyiknek magában sem.
2022. jan. 14. 00:11
 37/37 anonim ***** válasza:
0%

Szóval beégtél, és azt hiszed a gyalázkodás segít, mondatot értelmezni képtelen senki :D

LEírom az óvodás szinteden, lássuk hogyan szakadsz el rugalmasan gyalázkodva, debil :DDD

Aztán logika ostoba bajnoka, hogyan cáfoljam az összevergődött kamutokat? Leírjam, hogy több nőm volt, mint ahány nő a Földön él? Vagy mi a cáfolat? gdpr sértőn írjak a volt nőimről neveket, címeket, telefonszámokat? Az ő nevüket, címüket, telefonszámukat, ha ezt sem érted szellemi laposföldes jobbágy :D

A fentiek miatt fizeted helyettem a bírságot a gdpr megsértéséért? Mész helyettem börtönbe személyes adatokkal visszaélés miatt hulladék kibic? Átadod a hozzáférésed, ha ezzel nyilvánvaló szabálysértés miatt tiltanak?

na, pörögj gagyi ovis :D

2022. jan. 14. 00:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!