Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A 30 fölötti nőknek miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 30 fölötti nőknek miért olyan nagy probléma, hogy lejjebb kell adni az igényeikből?

Figyelt kérdés

Így is az van, hogy KSH statisztikák szerint a magyar férfiak 70%-ának 40 év alatt nincs gyereke. Lehet nem is akar persze, de sokan akarnának csak nem alfahímek, így is van elég szelekció.

Akkor meg miért baj az, hogy egy 30 feletti nő már igenis nem olyan értékes mint egy 20 éves? Ugyanúgy ahogy egy használt 10-15 éves autóért sem lehet ugyanannyit elkérni mint egy ugyanolyan típusú autóért vadi újan.

Ez természetes. Miért élik meg sokan ezt nehezen?

2022. jan. 12. 18:29
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
98%

De miért kéne lejjebb adni? Van a Kiss Kati, aki bejön 4 szingli pasinak. A Kiss Kati nyilván azt fogja választani, aki a legjobb a 4 közül. Amíg nem egy lepukkant incelt választ, addig az az egyszerű helyzet áll fenn, hogy nálad sokkal jobb pasik állnak érte sorban.

Az meg a Kiss Katit nem érdekli, hogy "csak" 4 pasi, és nem 44, mivel ő eggyel akar boldog lenni.

30 felett meg egyre többen növik ki a kapcsolatfüggőséget, és nagyon jól elvan szingliként, sokkal boldogabb, mint egy elcseszett kapcsolatban.

2022. jan. 12. 18:47
 12/37 anonim ***** válasza:
89%

És ezt ki mondja meg? A gyk incelei?

Aztán minek fáj az neked meg a fajtádnak, hogy vannak nők akik inkább egyedül maradnak, mint hogy valami hulladékkal beérjék? Ha nektek úgyse kéne az a ronda, értéktelen, öreg harmincas nő? :D Azt meg nem is tudom meg merjem-e említeni, hogy mi van amikor találnak normális, korban hozzájuk illő pasit? Na olyankor durran el az agyatok :D

Üdv, egy nagyon öreg asszony (negyven is elmúlt, tizessel fiatalabb pasival)

13/37 anonim ***** válasza:
99%
Én csak azt nem értem, hogy aki 35 éves koráig nem tudott összeszedni egy nőt családalapításra, az mégis milyen logika alapján hiszi azt, hogy majd 40 körül egy 25 éves lányt megkap. Képtelen vagyok felfogni ezt a gondolatmenetet.
 14/37 anonim ***** válasza:
16%
13. De hát sok férfi nem is akar fiatalon családot alapítani mondjuk 30-35 előtt. Én bankfiókban dolgozom és a főnököm 38 éves, most születik majd az első gyereke. A felesége 30 éves, itt ismerkedtek meg a bankban dolgozva egymással.
2022. jan. 12. 18:49
 15/37 anonim ***** válasza:
94%

Én 37 éves férfi vagyok, egy jó párkapcsolatot keresek, amiből remélhetőleg lehet családalapítás is. Nem tudnám elképzelni egy 25 éves lánnyal.

30 tól felfelé tudom igazán komolyan venni a nőket..mármint arra komolyan amit én keresek.

2022. jan. 12. 18:49
 16/37 anonim ***** válasza:
99%

Bírom ezeket a kérdéseket, ahol a nő 30 éves vén nyanya, ellenben a férfi 40 felett is hős adonisz.

Valszeg ugyanaz a nyomoronc írja ki ma este zsínorban :D

2022. jan. 12. 18:52
 17/37 anonim ***** válasza:
98%

Őszintén nem tudom, miért lennék értéktelenebb.

Egy nyomorult ráncom sincs, semmim nincs megereszkedve, sőt, sokkal jobb testem van, mint 20 évesen, mivel 25-26 éves korom környékén kezdtem el edzeni, tudatosan étkezni, amit azóta is tartok.

Hajszín, frizura, ruhák terén sokkal jobban tudom, mi áll jól és megtanultam ízlésesen sminkelni.

Ennyit a külsőről.

Belsőre: Nem vagyok már hisztis, nem vagyok önbizalomhiányos, sokkal tájékozottabb, érettebb vagyok, feldolgoztam a traumáimat. Ezek miatt lényegesen jobb társaság vagyok és jobb társ.

Az, hogy miért nem adnám le az igényeim, nagyon egyszerű.

Először is, mindenem megvan, van jó állásom, lakásom, boldog vagyok, nem lennék elveszett egyedül sem. Másrészt, 8 éve van egy olyan párom, akivel nagyon szeretjük egymást. Még ha szét is megyünk neadjisten, akkor sem fogom elfelejteni soha, hogy milyen volt ~10 évig működő kapcsolatban élni, milyen volt, amikor tiszteltek, nem aláztak, szerettek, milyen volt a jó szex. Ha ezt nem kapnám meg a következő kapcsolatomban, akkor az nem tenne hozzá az életemhez semmit, sőt, elvenne belőle. Annál pedig jobb lenne az egyedüllét is.

2022. jan. 12. 18:54
 18/37 anonim ***** válasza:
27%

15. Egy 25 éves nő mitől lány? Nevetséges, hogy itt minden kérdésben változik, hogy hány éves korú nőhöz írják oda, hogy lány. Egyszer a 20 évesek már nők, máskor a 25 évesek lányok. Na és a 40 éves nőkhöz képest a 30 évesek is lányok?

Utálatosak eléggé ezek a kor alapú sztereotípiák. Ha a 35 éves nők (jogosan) megsértődhetnek, ha valaki idősnek gondolja őket, akkor szerinted a 25 éves nők mit éreznek, amikor lelányozzák őket?

2022. jan. 12. 18:55
 19/37 anonim ***** válasza:
97%

Pöppet irritáltnak tűnsz ma este, kérdező 😅

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2022. jan. 12. 19:01
 20/37 anonim ***** válasza:
88%

25 évesként még fiatal felnőttnek számít egy ember.Sokat fog még változni a gondolkodása.Még nagyban tapasztalja az életet,sokan még abban a korban is keresik önmagukat.És bár azt mondják hamarabb érnek a fiatalok, de szerintem pont hogy nem igaz.Manapság egy 25 éves gondolkodásba még gyereknek mondható.Persze nem lehet általánosítani,mert mindig vannak kivételek.De a többségre ez a jellemző.Egy 25 éves a szememben még lány,vagy fiú!

2022. jan. 12. 19:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!