Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A 30 fölötti nőknek miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 30 fölötti nőknek miért olyan nagy probléma, hogy lejjebb kell adni az igényeikből?

Figyelt kérdés

Így is az van, hogy KSH statisztikák szerint a magyar férfiak 70%-ának 40 év alatt nincs gyereke. Lehet nem is akar persze, de sokan akarnának csak nem alfahímek, így is van elég szelekció.

Akkor meg miért baj az, hogy egy 30 feletti nő már igenis nem olyan értékes mint egy 20 éves? Ugyanúgy ahogy egy használt 10-15 éves autóért sem lehet ugyanannyit elkérni mint egy ugyanolyan típusú autóért vadi újan.

Ez természetes. Miért élik meg sokan ezt nehezen?

2022. jan. 12. 18:29
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
98%

"De egy tényleg jól kinéző és az életben sokat elért és másban is vonzó mondjuk 32 éves pasi előbb választ pl. egy 25 éves nőt párjának, mint egy 32 éves nőt"

Na és ettől a 32 éves nőnek miért kellene leadnia az igényeiből? Még simán választhat egy 38-40 éves, vonzó férfit. Egyébként meg a 32 éves férfi is simán választja a 32 éves nőt, ha az a csinosabb, kedvesebb, értelmesebb.

És a férfiak nagy része előbb választaná az 50-es Jennifer Lopezt vagy Jennifer Anistont, mint a 16 éves Alana Thompsont.

2022. jan. 12. 19:54
 22/37 anonim ***** válasza:
97%

Ha ez így lenne, akkor nem lenne naponta több nyivákoló kérdés a témában. Így elég nyilvánvaló, hogy a harmincas nők sem állnak le akárkivel.

És a férfiak sem lesznek ám szebbek a kortól. Hollywood-ban lehet hogy a negyvenesek is jól néznek ki, de itthon 25 felett csak híznak, kopaszodnak és papásodnak nagyrészt. Mivel nem minden idős férfi jól menő vállakozó, a harmincas-negyvenes átlagjóska nem fog huszonéves kiscsajokat kapni max álmában.

2022. jan. 12. 20:18
 23/37 anonim ***** válasza:
96%
Viccesnek találom, hogy egy 20 éves legnagyobb - sokszor talán egyetlen - értékeként a fiatal testét említik. Emellett vélhetően naiv, könnyen befolyásolható és még keresi önmagát, ami persze jobban tetszik pár lúzernek, hiszen nem jelent akkora kihívást. Emiatt kellene lejjebb adnia az igényeit egy harmincasnak? 😂
2022. jan. 12. 20:50
 24/37 anonim ***** válasza:
21%
Te hogy élnéd meg, ha a nettó 500 ezres fizetésed lecsökkenne nettó 300ra?
2022. jan. 12. 21:26
 25/37 anonim ***** válasza:
95%

Nem kell lejjebb adniuk az igényeiket, így nem is probléma nekik.

Pont hogy ti vergődtök mindenen, mint egy beakadt, selejtes lemez.

2022. jan. 12. 22:55
 26/37 anonim ***** válasza:
94%
A szokásos incel hülyegyerek provokatív kérdése.
2022. jan. 12. 23:03
 27/37 anonim ***** válasza:
96%

Miért kéne lejjebb adni az igényekből? Nem ők sírnak itt naponta reggeltől estig.

A másik, itt te is árú vagy. Egy 40+-os pasi örüljön, ha kap egy 35 feletti nőt.

2022. jan. 12. 23:23
 28/37 anonim ***** válasza:
79%
Nincs az a kor amikor egy csinos nő lejjebb adja az igényeket és elfogad nyomi incelt! Csak ha gyereke van és eltartót keres. Másképp nem lehetséges fiúkák 😚
2022. jan. 13. 12:00
 29/37 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk aki azt írta, hogy nem jobb egy fiatalabb teste, adjon a drogjából :D
2022. jan. 13. 20:40
 30/37 anonim ***** válasza:
100%

29

Az enyémnél fixen nem jobb, mivel még nem indult romlásnak a testem (30 vagyok). Mitől lenne rosszabb, ha nem változott még semmit? Úgy értem nem ereszkedett meg, nem gödrös, ugyanolyan a mellem is, mint tizenéves korom végén, nincs rajtam felesleg. A saját 20 éves kori testemhez viszonyítva még jobb is, mivel sportolok, akkoriban pedig nem tettem.

Akkor gebe piszkafa lábam volt, majdnem egyforma sovány volt a lábszáram és a combom, mint két fogpiszkáló, de hiába voltam ilyen gebe, hátul megjelent a combomon a narancsbőr, és fenekem sem volt sok. A sport és a tudatos érkezés miatt pedig eltűnt a narancsbőröm, lett formás combom és kerek a fenekem, de még mindig vékony vagyok.

Nem tudom, milyen örömet okoz neked, hogy megpróbálsz itt másokba belerúgni, látatlanban lehúzni őket.

2022. jan. 13. 21:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!