Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, hogy még soha nem volt barátnőm, most akkor a külsőmmel vagy a személyiségemmel van probléma?
24 éves vagyok és tényleg nem volt soha senkim, ezt eddig a nagyon előnytelen külsőmnek tudtam be. Senki nem tett sohasem negatív megjegyzést a külsőmre. Jelenleg egyetemista vagyok és ott is szó szerint mindenki levegőnek néz. De valaki szerint inkább az a gond, hogy férfi létemre nem vagyok annyira racionális gondolkodású, hanem mindent az érzelmek felől közelítek meg és ez így nem túl férfias.
Szociális életem egyáltalán nincsen, a 24 évem alatt szinte semmiben nem volt részem. Számomra minden teljesen idegen ami a kortársaimnak teljesen hétköznapi. Ha megtetszett egy lány inkább nem is közeledtem soha hozzájuk mert úgy éreztem,hogy esélyem sem lenne, mit képzelek én magamról,hogy pont majd én fogok kelleni.
20#
A kérdező helyzetén nemigen lehet rontani
Mondhatni nincs vesztenivalója
A gátlásait viszont kénytelen valami módon oldani ha kezdeni szeretne valamit a csajokkal
Szóval amit én írtam az messze a leghasznosabb válasz
Nincsenek barátaid, szociális életed, egy lánynál se próbálkoztál egész életetben. Nem gondolod úgy, hogy valójában ez az oka, hogy nincs barátnőd és nem a külsőd?
Ami szintén furcsa, hogy nem akarsz senkihez hozzászólni, mert attól félsz zavarod, nem vagy jó társaság, hogyan merült fel benned a gondolat, hogy szeretnél barátnőt? Mi az, amire szükséged van egy párkapcsolatban, hogyha jelenleg barátokra sincs igényed, nem teszel azért, hogy legyen?
Körülbelül 2 éves korodban kezdtél el beszélni, akkor se tudtad, hogy érdekes amit mondasz, avagy zavarsz valakit, mégis megszólaltál. Mi változott azóta, miért nem mersz beszélgetni? PCs játékfüggő vagy, aki teljesen elszigetelte magát a környezetétől és jelenleg keresi a kiutat?
Mit próbálsz tenni, hogy a helyzet változzon, miben van szükséged segítségre, miben fejlődtél az elmúlt évben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!