Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet az oka annak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, hogy még soha nem volt barátnőm, most akkor a külsőmmel vagy a személyiségemmel van probléma?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok és tényleg nem volt soha senkim, ezt eddig a nagyon előnytelen külsőmnek tudtam be. Senki nem tett sohasem negatív megjegyzést a külsőmre. Jelenleg egyetemista vagyok és ott is szó szerint mindenki levegőnek néz. De valaki szerint inkább az a gond, hogy férfi létemre nem vagyok annyira racionális gondolkodású, hanem mindent az érzelmek felől közelítek meg és ez így nem túl férfias.

Szociális életem egyáltalán nincsen, a 24 évem alatt szinte semmiben nem volt részem. Számomra minden teljesen idegen ami a kortársaimnak teljesen hétköznapi. Ha megtetszett egy lány inkább nem is közeledtem soha hozzájuk mert úgy éreztem,hogy esélyem sem lenne, mit képzelek én magamról,hogy pont majd én fogok kelleni.

2022. jan. 12. 18:14
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
19%
szellemi felfogásoddal van a probléma. Elképzelni nem tudom hogy valaki 20-as évei közepén jár és nem volt kapcsolata nővel. Úgy gondolom hogy nagy az elvárásod a nők felé. Van hozzád való nő is, ne akarj top modellt magadnak.
2022. jan. 13. 04:16
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

#11: Szerintem óriásit tévedsz. A kérdező leírásából teljesen egyértelmű, hogy egész eddigi életében társaságilag elszigetelődött volt, s még soha nem kezdeményezett nőknél, s nem azért, mert válogatós, hanem azért mert félénk és önbizalomhiányos. Ha egy férfi ilyen, akkor az akár egész életét simán leélheti anélkül, hogy lenne dolga nőkkel.

Egyébként pedig ha saját magamra gondolok, nekem férfiként volt társasági életem, barátaim, s mégis 27 évesen volt csak az első komoly kapcsolatom. Középiskolába olyan helyre jártam, ahol szinte csak fiúk voltak, az egyetemen pedig szerelmes voltam egy csoporttársamba, aki kitartó próbálkozásaim ellenére visszautasított; s ezenkívül két másik lánynál próbálkoztam még az egyetemi éveim alatt, akik szintén visszautasítottak. Ezzel el is teltek az egyetemi évek. Az egyetem után pedig két olyan munkahelyem is volt egymás után, ahol alig volt szabad és korombeli nő, s közülük senki sem volt, akinek tetszettem volna. Szóval teljesen simán előfordulhat még egy társasági életet élő férfinál is, hogy 24 évesen nem volt dolga még nőkkel; nemhogy egy olyan félénk és önbizalomhiányos férfinál, mint a kérdező. S nem kell ehhez még válogatósnak sem lenni.

2022. jan. 13. 07:12
 13/28 A kérdező kommentje:
#11: Tévedsz. Egyáltalán nem topmodellt akarok magamnak. A saját meglátásom szerint kivétel nélkül minden nőhöz kevés vagyok, ez nyilvánvaló.
2022. jan. 13. 08:53
 14/28 anonim ***** válasza:
92%
Te miért nem szóltál hozzá soha az emberekhez? Te miért nem voltál kíváncsi másokra?
2022. jan. 13. 08:59
 15/28 A kérdező kommentje:
Nem akartam zavarni senkit sem. Tudtam,hogy nem vagyok jó társaság és csak kellemetlen lennék mások számára.
2022. jan. 13. 09:08
 16/28 anonim ***** válasza:

"Harmadéves egyetemista vagyok és senkit sem ismerek és szerintem engem sem ismer senki sem. Itt sem szólt hozzám senki a 3 év alatt."

Azért ne hidd azt hogy senki nem ismer.

Én a gimiben voltam ilyen durván intro alkat, nem barátkoztam igazán senkivel (persze az általánosban sem) aztán engem mégis sokan ismertek ahhoz képest.

Magam lepődtem meg mikor névről szólított valaki mert ismert, én őt nem.

Szóval ismernek ők ne aggódj (legalábbis részben), csak érdektelen vagy a számukra.

És ugye társadalmunk az érdekekre épül, csakis az mozgatja az embereket.

Csajokkal is csak úgy tudsz kapcsolatba kerülni ha érdekeltté teszed őket. Namost a külsőddel ez nyilván képtelenség (máskülönben nem volna problémád) ezért más módot kell választanod.

Vagy pedig gyakrabban bulizni jársz és csajokat leitatva ismerkedsz, ez is egy opció a számodra. Ha már egyetem

2022. máj. 11. 15:15
 17/28 anonim ***** válasza:
46%
Ja és mindenképpen igyál te is jó sokat, csak ez segít leküzdeni a gátlásaidat, ez esetedben kulcsfontosságúnak tűnik
2022. máj. 11. 15:17
 18/28 anonim ***** válasza:
át érzem a helyzeted,ugyan ilyen vagyok,23 éves vagyok és fiú
2022. máj. 11. 18:25
 19/28 A kérdező kommentje:

Alkoholt semmiféle képen nem akarok inni.

Hidd el valóban nem tudják a nevemet. Ezt korábban meg is tapasztaltam.

2022. máj. 11. 21:23
 20/28 anonim ***** válasza:
Az alkoholt ne is,én csináltam,és csak roszabb lesz tőle minden,csak ront a helyzeten
2022. máj. 12. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!