Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A likeok aránya a nőknél a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A likeok aránya a nőknél a facebook esetében összefüggésben van a kinézetükkel, szépségükkel legtöbbször (szép nő, sok like)? Vagy nem igazán?

Figyelt kérdés
Csak mert elég sok nőt ismerek, hogy van 500 ismerős, tényleg nagyon szép nő (más is mondta), de max 50-70 like a képei alatt. Aztán van sok ismerős-1500, abszolút nem szép nő (sőt, 5+ éve egyedül vannak és nem is nagyon próbálkoznak náluk az elmondásuk szerint), mégis minden képe alatt 350-500 like van.
2022. jan. 11. 21:07
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
66%
Azzal inkább, hogy mennyi látszik ki belőlük. Kacsintósszmájli. Minél több, annál több lesz a lájk meg a pedofil vénség közeledési kísérlet illetve roma testvéreink ajánlatai az éjszaka eltöltésével kapcsolatban.
2022. jan. 11. 21:09
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Még te magad is leírtad az ellenpéldát.Akkor mi a kérdés?
2022. jan. 11. 21:10
 3/26 A kérdező kommentje:
Van ellenpélda több, de nektek mi a tapasztalat?
2022. jan. 11. 21:11
 4/26 anonim ***** válasza:
96%
Attól is függ ki mennyi likeot kap, hogy mennyire aktív a profilja.Tehát hogy Ő másokat mennyit likeol.
2022. jan. 11. 21:11
 5/26 A kérdező kommentje:
4. Az bizony lehet.
2022. jan. 11. 21:12
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Én azt vettem észre, hogy ha csak nem híres sztárról van szó, akkor minél szebb valaki, annál kevésbé mondják neki milyen szép.

A csúnyácska, igénytelen embereknek meg ott nyáladzanak, hogy jaaaaaj de gyönyörű vaaagy, de jól nézel ki.

Ez kb ugyanaz, mint hogy a milliomos ismerősök sikereihez sem sűrűn gratulál a sok megkeseredett csóró.

De ha valaki alattad van valamiben, annak már tudsz örülni.

2022. jan. 11. 21:15
 7/26 anonim ***** válasza:
83%

Ha megnézed, a legtöbb ilyen lájk csak kúrólájk. Amíg egyedül vannak, addig jön X lájk a képeikre, aztán ha már egy férfi is szerepel a képen, akkor ez általában feleződni szokott.

Engem kicsit kiábrándítana a helyükben, hogy nem mint ember érdeklem az ismerőseim többségét, hanem csak tárgyiasítanak, de sokaknak valahogy mégis ez kell az önbecsülésükhöz.

2022. jan. 11. 21:17
 8/26 anonim ***** válasza:
88%
A fb nem szépségverseny. Az kap sok lájkot, akit kedvelnek az ismerősei és sok van neki. Ez nem a kinézettől függ.
2022. jan. 11. 21:17
 9/26 anonim ***** válasza:
94%
Attól is függ, az adott személy mennyire aktív felhasználó, mennyit lájkolja az ismerősei posztjait. Én pl nem igazán, a párom és családom bejegyzéseit szoktam, azokat se mindig. Illetve 1-2 tényleg jó vagy fontos posztot. Szóval ha nagy ritkán kirakok egy képet, akkor olyan 50 lájk jön rá. Amúgy van kb 400 ismerősöm, ebből nagyjából 10 ember posztjai jelennek meg az oldalamon. A többi reklám meg híroldalak, ilyesmi. :D
2022. jan. 11. 21:32
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Azzal van aranyban hogy mennyi ismerose van
2022. jan. 11. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!