Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A likeok aránya a nőknél a facebook esetében összefüggésben van a kinézetükkel, szépségükkel legtöbbször (szép nő, sok like)? Vagy nem igazán?
Én azt vettem észre, hogy ha csak nem híres sztárról van szó, akkor minél szebb valaki, annál kevésbé mondják neki milyen szép.
A csúnyácska, igénytelen embereknek meg ott nyáladzanak, hogy jaaaaaj de gyönyörű vaaagy, de jól nézel ki.
Ez kb ugyanaz, mint hogy a milliomos ismerősök sikereihez sem sűrűn gratulál a sok megkeseredett csóró.
De ha valaki alattad van valamiben, annak már tudsz örülni.
Ha megnézed, a legtöbb ilyen lájk csak kúrólájk. Amíg egyedül vannak, addig jön X lájk a képeikre, aztán ha már egy férfi is szerepel a képen, akkor ez általában feleződni szokott.
Engem kicsit kiábrándítana a helyükben, hogy nem mint ember érdeklem az ismerőseim többségét, hanem csak tárgyiasítanak, de sokaknak valahogy mégis ez kell az önbecsülésükhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!