Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon van összefüggés? Más megfigyelt már ilyet?
Figyelt kérdés
Már egy ideje bosszant, hogy nem találok párt, hiába jövök be viszonylag sok lánynak. Amikor elkezd nem érdekelni egy lány, kevesebb energiát fordítok a levelekre, kevésbé érdekel mit reagál rá vagy hogy mennyire vitaindító amit írok, akkor hirtelen elkezdenek tapadni. Egyre hosszabb leveleket írnak, utalnak a randira, miközben én éppen leépíteni próbálom a beszélgetést. Ha pedig valakit nagyon akarok, akkor azzal pont az ellenkezőjét érem el, és ő offol ki engem. Más nem tapasztalt még ilyet? Véletlen lenne, vagy pont ez a "leszarom" stílus az, ami bejön a lányoknak?2021. jún. 23. 21:24
1/3 anonim válasza:
Itt az a baj hogy akikre te tapadsz az külsőre és társadalmilag egy magasabb szinten vannak mint te.
Amelyik meg nyitott lenne rád, az neked meg nem kell. Ez az incel sors.
2/3 A kérdező kommentje:
"Ez az incel sors."
Úgy látom nagyon jártas vagy benne :D
2021. jún. 23. 21:55
3/3 anonim válasza:
Az átlag incel nem ilyen, mit egyes ír, bár én pont olyan vagyok.
Amikor még nem kezd el nem érdekelni a lány akkor mit tapasztalsz? Ha ugyanúgy mennek a randikra utalások és hosszabb levelek, akkor valóban olyan embereket lősz be, akik véletlenül nem viszonozzák ezt. Keress tovább, egyszer majd viszonozzák. Ez személyiség kérdése, nem kinézeté.
Ha nem ugyanúgy mennek, akkor valóban az indított el bennük valamit, hogy hanyagolod őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!