Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Ti miért nem szeretitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti miért nem szeretitek a rendes férfiakat? Dolgoznak,becsületesek, szépen bánnak veletek,nem vernek meg,nem isznak, nem drogoznak, nem a börtönből jöttek ki,stb.Mivel ér többet egy alja férfi, mint egy a társadalomba beilleszkedett társa?

Figyelt kérdés
2022. jan. 8. 16:12
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
96%

“ Dolgoznak,becsületesek, szépen bánnak veletek,nem vernek meg,nem isznak, nem drogoznak, nem a börtönből jöttek ki,stb”

Ettől nem lesz rendes senki. Elég alap dolgokat soroltál fel. Nem attól lesz rendes egy férfi, hogy nem ver nőket, és dolgozik.

2022. jan. 8. 17:19
 12/26 A kérdező kommentje:
Furcsa, amikor ezeket a pozitív dolgokat elmondtam bármelyik nőnek, úgy néztek rám mint egy földönkívülire. Nem iszol? Tisztán élsz? Pfej,te nem is vagy férfi.Nem egy ilyen választ kaptam.Teljesen hétköznapi nőktől.
2022. jan. 8. 17:26
 13/26 anonim ***** válasza:
98%
Érdekes közegben mozoghatsz akkor
2022. jan. 8. 17:28
 14/26 anonim ***** válasza:
98%

Ezeknek a jó része alap. Teljesen absztinens férfival mondjuk nem járnék, de nyilván ő sem velem, mert én imádom pl a jó söröket.

Szóval az ivás részt leszámítva mindig ilyen férfiakkal voltam kapcsolatban, a férjem is ilyen. De ezek azért nem kirívó erények, ha nem a gettóban próbál az ember ismerkedni, akkor a férfiak elég jelentős része megugorja a "van munkája és nem ver meg" szintet.

2022. jan. 8. 17:39
 15/26 anonim ***** válasza:
83%
Én a pasimmal együtt, se külön sosem drogoztam, inni néha szoktunk, àltalàban módjával, de néha nem, ettől se jobb se rosszabbak nem vagyunk, verekedni csak ha megtámadnak, de akkor ő is én is vállvetve, csapatkènt. Egymást nem verjük, én küzdősportban levezetem a fölös energiàmat. De azért a kevéssé meghatározható "rosszfiús vonások" vonzóak a nőknek.
2022. jan. 8. 17:45
 16/26 anonim ***** válasza:
97%
Nekem ilyen rendes férjem van és szeretem.
2022. jan. 8. 17:49
 17/26 anonim ***** válasza:
97%
Nem tudom, ki hogy van vele , de Nekem csak a rendes pasi kell.
2022. jan. 8. 19:12
 18/26 anonim ***** válasza:
97%

Millió kedvesrendessrác kérdés volt már, az egyik alá érkezett az alábbi komment, mindent elmond:

“Te és a hozzád hasonlóak nem rendesek vagytok, hanem tutyimutyi, szerencsétlen, lúzer nyomorékok. Azért próbáljátok eljátszani, hogy kedvesek vagytok, mert nincs bennetek se kívül, se belül semmi vonzó.

De mivel valójában nem vagytok kedvesek, ez hamar átlátszóvá válik, ezért hajít ki benneteket mindenki ideje korán teljes joggal.”

2022. jan. 8. 19:38
 19/26 peca1000 ***** válasza:
23%

Én nem iszom, nem dohányzom, nem drogozom.

Viszont dagadt, szőrös, és gyakran bunkó is szoktam lenni :)

Mégis imádnak a nők! :)

Az elején próbálok kedvesen és udvariasan is viselkedni, de sokáig nem lehet ezt vinni :)

2022. jan. 8. 19:44
 20/26 peca1000 ***** válasza:
12%
Ja és nős ffi 45 éves vagyok, mielőtt jönnének a privik a csajoktól :)
2022. jan. 8. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!