Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak rajtam kívül olyanok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak rajtam kívül olyanok, akik teljesen feladták a társkeresést, és már nem is tekintik embernek a nőket?

Figyelt kérdés

Egyszerűen olyan magasak az elvárások, hogy inkább már feladtam az egészet.

Amikor pl. odamegyek a pénztárhoz, és a női eladó köszön, nem is vagyok hajlandó visszaköszönni. Azt gondolom, hogy minek pazaroljam rá az energiámat? Úgyse szexel érte.

2022. jan. 6. 16:01
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:

40.: "Kérdező, a férfiak mikor válogathattak a nők között?"

"Ha jól gondolom, az apa volt az, aki eldöntötte, hogy kihez megy feleségül a lány"

Most írod ember! Az apák mik, ha nem férfiak?

2022. jan. 7. 12:03
 42/49 anonim ***** válasza:
100%
De az apák nem saját maguknak választottak annao sem. Az apák is a kérők között válogattak, akik férfiak. Nők között nem volt válogatás, ahogy te azt gondolod.
2022. jan. 7. 12:05
 43/49 anonim ***** válasza:
73%

Igen, de mondjuk ezt többnyire komolyan is gondolták. Több nőrokonomnak volt/van kifejezetten nem jóképű párja.

De azért ez egy másik generáció, tegyük hozzá.

A korombéli lányok 95+%-ának nem felel meg az én külsőm.

2022. jan. 7. 12:07
 44/49 anonim ***** válasza:
10%

Hát bizony régen a férfi megtehette hogy válogat

Jól ismerem a régi kor szokasait, és a férfi igenis válogathatott, a nő pedig a családfőtől függően válogathatott. Ha a családfő engedte válogathatott, ha nem engedte akkor hozzá kellett mennie akárkihez, hacsak meg nem szöktették.

Szóval választas régen is volt, és incelek is akadtak, de főleg anyagi okok miatt. Nem kinézet miatt.

2022. jan. 7. 12:08
 45/49 anonim ***** válasza:
100%

41

De az apa a kérők között válogatott, nem a nők között..idióta. 😂

2022. jan. 7. 12:22
 46/49 A kérdező kommentje:
44.: Engedd el, régen az apák mind szemét hímsoviniszták voltak, akik verték a feleségüket, és ráadásul még TÁRGYIASÍTOTTÁK is őket.
2022. jan. 7. 12:35
 47/49 anonim ***** válasza:
100%
Pont hogy az ösztönlény nem válogat tudatosan, mert a célja szimplán a szex és/vagy utódnemzés. Ez pont hogy a férfiakra jellemző.
2022. jan. 7. 15:12
 48/49 anonim ***** válasza:
0%

47#

Persze-persze, de a nőknek akkor mi a céljuk?

Miközben a nőknek nem puszta célja az utódlás egyáltalán ugyebár

Legalább te magad remélem elhiszed

2022. jan. 7. 23:19
 49/49 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj kérdező, azért ne add fel, köszöngess csak a férfiaknak, hátha csurran-cseppen valami tőlük, ezek szerint róluk még nem mondtál le mint potenciális szexpartner. Én drukkolok hogy összejöjjön valami, ha már a csúnya gonosz nőkkel reménytelen.
2022. jan. 7. 23:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!