Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak rajtam kívül olyanok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak rajtam kívül olyanok, akik teljesen feladták a társkeresést, és már nem is tekintik embernek a nőket?

Figyelt kérdés

Egyszerűen olyan magasak az elvárások, hogy inkább már feladtam az egészet.

Amikor pl. odamegyek a pénztárhoz, és a női eladó köszön, nem is vagyok hajlandó visszaköszönni. Azt gondolom, hogy minek pazaroljam rá az energiámat? Úgyse szexel érte.

2022. jan. 6. 16:01
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
100%

9

Guminőt azt mondjuk bármikor vehetsz, és csak 1x kell rá költeni.

2022. jan. 6. 16:23
 12/49 anonim ***** válasza:
95%

Csatlakozz a többi idiótához, akik mindenféle összeesküvés elmèletet gyàrtanak az oldalon hogy miért nincs nőjük, pl:

- kevés a nettójuk

- alacsony s pozijuk"egyszerű munkàs"

- elviszik a külföldiek a magyar nőket

- államilag irányított tàrskeresöt akarnak

- incel mozgalom tagjai, millió szürreális beirasuk van itt

2022. jan. 6. 16:26
 13/49 A kérdező kommentje:
12.: Rendben! Csatlakozni is fogok! Hol lehet beiratkozni?
2022. jan. 6. 16:27
 14/49 anonim ***** válasza:
96%

Istenem…hányszor leírtam itt, hogy az ilyeneket kerüljék a nők, akik csak akkor játsszák meg az alapvető tiszteletadást, ha érdekük fűződik hozzà…

Nem köszönsz, mert nem szexel érte?:D

Tájékoztatlak, hogy te mindig is ilyen voltàl, legfeljebb mímelted a tiszteletadást, amíg remélték cserébe valamit. Csak ugye nem kaptál, szóval ki is bukott a valódi éned.

Az ilyenekben nincs tisztelet senki iránt.

2022. jan. 6. 16:27
 15/49 anonim ***** válasza:
95%

"Egyszerűen olyan magasak az elvárások"

Mik ezek a nagyon magas és teljesíthetetlen elvárások?

2022. jan. 6. 16:28
 16/49 A kérdező kommentje:
15.: Kérdezd meg tőlük! A válást miért a nők háromnegyede kezdeményezi? Miért van ennyi szingli, miért növekszik ennyire, és régen miért nem ugyanez? Ez is a férfiak hibája, ugye?
2022. jan. 6. 16:33
 17/49 anonim ***** válasza:
95%

#16:

"A válást miért a nők háromnegyede kezdeményezi?"

Például ilyesmik miatt:

[link]

2022. jan. 6. 16:53
 18/49 anonim ***** válasza:
95%

"és régen miért nem ugyanez?"

Például azért, mert régen a nőket meg sem kérdezték, hogy akarnak-e bármit, hanem csak adták-vették őket, mint a jószágokat. Nem volt saját jövedelmük, nem tanulhattak, nem dolgozhattak. Teljesen ki voltak szolgáltatva a férfiaknak (először az apjuk, aztán a férjük voltaképpeni tulajdonaként).

2022. jan. 6. 16:55
 19/49 anonim ***** válasza:
100%
A férfiaknak sem köszönsz? Vagy tőlük még várnál szexet?
2022. jan. 6. 17:05
 20/49 A kérdező kommentje:

18.: De most szabadon eldönthetik, hogy kivel hempereghetnek.

Nekem nincs jogom ugyanúgy eldönteni, hogy kivel állok szóba?

2022. jan. 6. 17:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!