Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni, ha a magány mellett teljesen kiégtem a társkeresésben?

Figyelt kérdés
Amikor régen úgy érzed hogy nincs kedved és akaraterőd ismerkedőst játszani senkivel, de mégis szenvedsz egyedül, vajon mi lehet a megoldás?
2021. jún. 22. 23:32
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
71%
Akkor sztem spiccesre inni magad buliban, és összejönni valakivel, aki tetszik. Akár komoly, akár komolytalan lesz.
2021. jún. 22. 23:43
 2/25 anonim ***** válasza:
64%
Magadat mikor kezded el megkeresni?
2021. jún. 22. 23:52
 3/25 anonim ***** válasza:
85%
Kicsit pihenni, rendbe szedni magad.
2021. jún. 23. 00:03
 4/25 anonim ***** válasza:
88%
Megkeresed a szenvedésed valódi okát.
2021. jún. 23. 00:04
 5/25 A kérdező kommentje:

1#-nek köszönöm, igen jó ötlet

A többieknek csak a jószándékot köszönöm

Egyedül sosem vagyok önmagam, csak egy élőhalott aki céltalanul bolyong, de ezt sosem értheti az akinek nem így kellett leélnie az életét, a fiatal éveit

Még Istenes hogy a pszihológusos tanács kimaradt, külön köszi érte!

2021. jún. 23. 00:15
 6/25 anonim ***** válasza:
86%

"Egyedül sosem vagyok önmagam, csak egy élőhalott aki céltalanul bolyong"

Na, ez viszont tényleg pszichológusért kiált, egy leendő pár ezen nem tud segíteni!

2021. jún. 23. 00:19
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok. Igen, én is ebben a cipőben járok. Kicsit kiégve érzem magam, pedig ebben a hónapban már mindenhova mentem - sok hobbim űzöm, barátokkal találkozom, családommal is. De mégsem lehet kiélni így a társ, szerelem és őszintén, a szex iránti vágyat, ezért én is a fentit fogom alkalmazni nemsokára. Csak lazán, próbáljunk meg nem rágörcsölni:)
2021. jún. 23. 00:23
 8/25 A kérdező kommentje:

"Csak lazán, próbáljunk meg nem rágörcsölni:)"

Csak az a baj hogy már túlzottan is laza vagyok, túlzottan teszek az egészre akkor is amikor talán nem is kéne.

Bulikon is volt így, miközben csakis azért megyek ilyen helyre hogy ismerkedhessek. Aztán mikor ismerkedni kellene a gyomrom fordul föl az egésztől, sok-sok pia kell hozzá hogy ezt enyhítsem.

De eddig ez ez egyetlen lehetséges megoldás

2021. jún. 23. 00:31
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
De akkor ne erőltesd az ismerkedést ha a gyomrod fordul fel tőle.
2021. jún. 23. 03:11
 10/25 anonim ***** válasza:

Inkább próbálj meg a munkádban sikeres lenni - az majd vonzani fogja az ellenkező nemet, hidd el!

Hány éves vagy mindössze ehhez a "nagyon sürgős" társkereséshez?

2021. jún. 23. 04:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!