Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni, ha a magány mellett teljesen kiégtem a társkeresésben?
"Hány éves vagy mindössze ehhez a "nagyon sürgős" társkereséshez?"
28 ha számítana, de teljesen mindegy is hány évesen, ha én lennék az akinek hajtania kéne, és mindennél jobban szeretné is, és mégis undorodom az egésztől
Bár a mai gyötrelmes nap után rájöttem arra is hogy mindez az undor abból fakad hogy lenéznek a nők, ezért undorodom meg tőlük, az önbecsülésemet mindig sokkal többre tartottam mint bármelyik nőt. És miután a héten többen is beletiportak az önbecsülésembe (nők), egyetlen nőnemű lénnyel sem bírtam beszélgetni, sőt azon gondolkozom hogy soha többet nem kéne egyetlen nővel sem csevegnem ha nem muszály.
Ezzel a hozzáállással persze lemondhatok a boldogságról mindörökre, de ez még mindig egy sokkal csábítóbb lehetőség, ha evvel nem adok több lehetőséget a nőknek arra hogy megalázzanak
Na akkor hívhatjátok is az istenített pszihodokit, mert az tutira megoldaná, ja mégsem
"mert az tutira megoldaná"
Inkább azt mondom, hogy jó eséllyel megoldaná.
De nem alázna meg közben, az is külön előny.
Érdemes lenne kipróbálni.
Esküszöm hogy itt a gyakorin egy jópáran valami pszihodoki marketingesek.
Ha kell ha nem őket ajánlgatják, mintha bármit is megoldanának azok a semmirekellő trógerek, akik abból élnek hogy meghallgatják mások baját. De attól hogy meghallgatják még nem oldják meg, egyetlen myomorult esetet írjál már le légyszíves amikor azok a semmirekellők bármit is hozzá tudtak volna tenni az ember életéhez!
Csak egyet!
NINCS ilyen, mert mindenki maga felel az életéért és más nem oldja meg helyetted, pont ezért kérdeztem hogy más ebben az esetben hogyan oldotta meg, vagy hogyan képzelné megoldani
De attól hogy valaki elemzi ezt a helyzetet, még az égvilágon semmit nem fog segíteni vele
Még ha ártani talán nem is árt, segíteni sem fog
Te sem bízol az orvosokban, úgy látom.
Gyógyszert sem szedsz?
Nem is oltattad be magad?
15#
Az orvosokkal nincs bajom, de amit egy pszihológus művel az más, annak köze sincs a gyógyításhoz
Oltást valóban nem kértem még, de ennek mégis mi köze a kérdéshez?
Az, hogy nem bízol eléggé az orvosokban.
A pszichológus segíteni tudna rajtad - HA te is komolyan vennéd.
Hát akkor ez már sajnos súlyos eset.
Régen az ilyet kényszergyógykezelésre küldték.
Ma már ilyen nincsen, ha nem vagy közveszélyes.
Akkor beteg maradsz.
Ha ez neked így jó...
19#
Nyilvánvaló, hisz aki veled nem ért egyet az egyből kényszerzubbony, pszihiàtria, börtön. Hogyne
De komolyan venni így aztán pláne nem lehet téged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!