Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél a haverod exével? Nem volt kínos?
Én nem tudnék semmilyen esetben a srác helyében, nekem az egyik elvem hogy haver exe tabu.
Az biztos, hogy mivel nem szándékos volt részedről, a te oldaladról nincs miért kínosnak lennie.
21/F
Ennyi idő után ha tényleg szimpatikus, akkor ez nem lenne akadály.
Nekem 20 év alatt óhatatlanul is megesett hogy néhány -mostmár- exem ismerte egymást, főleg hogy ritka hobbim van. Ez igaz kicsit kellemetlen volt mindig is, de így jött össze, ez van.
Fene tudja..én az ilyen egy baráti körön belül több emberrel is kapcsolatba kerülni helyzeteket hívom beltenyészetnek.
De a te eseted nem pont ez és 10 év az már hosszú idő.
Ha úgy érzed nem csak futókalandnak tűnik,akkor talán.
Szerintem simán belefér.
Az én életemben még tiniként több olyan nő volt, aki egyik vagy másik haverommal is kikezdett.
Később összejövetelen kínos volt mikor feljött a téma, de nem csak nekem. Hanem még vagy 3 haveromnak.
Lyuksógorság meg beltenyészet nem újkeletű, régen is ez ment fiatalon.
Én csak pasi oldalról tudok nyilatkozni, számomra sem lenne járható út. Az 'Így jártam anyátokkal' egyik része szokott nekem erről az esetről beugrani, mégpedig mikor Ted ismerkedik egy csajjal, és közben kiderül, hogy Barney-nak az egyik exe. Végül Ted és a csaj kikötnek valamelyikük lakásán, kezd melegedni az este, Ted meg a csaj testére mindenhova kis Barney-kat képzel oda zászlókkal, hogy "Itt is jártam már".
Mondjuk 10 év távlatából nem gondolom, hogy ez akkora gond lenne, ha akkor csak 16 évesek voltatok.
Simán belefér, én is jártam még sok-sok évvel ezelőtt kamaszként a vőlegényem haverjával.
Nincs belőle semmi, sőt, elég sokszor megyünk pl. kirándulni négyesben az exemmel meg az ő barátnőjével.
Ha nagyon komoly kapcsolat lett volna, akkor már lehet hogy ciki lenne, de egy kis járogatás miatt szerintem kár kukázni az összes élő ismerősét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!