Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Járnátok/összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Járnátok/összejönnétek olyan férfival, aki ülve vizel?

Figyelt kérdés

2021. dec. 22. 19:48
A kérdező szavazást indított:
Nem, ez kizáró ok
Igen, beleférhet
Meleg férfi vagyok, engem nem zavarna 🏳️‍🌈
60 szavazat
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:
Heteró férfi vagyok, és bizony rólam van szó 😔
2021. dec. 22. 19:48
 2/31 anonim ***** válasza:
89%
Otthon csak ülve van a pisilés az egész családnak, mert én nem vagyok hajlandó más hugyát takarítani. Amúgy totálisan leszarom, hogy ki milyen pózban pisál...
2021. dec. 22. 19:51
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Magánügy, a párom állva pisil, de nem szoktam azt sem látni, és véleményezni. Legalább kevesebbet kell takarítani.
2021. dec. 22. 19:52
 4/31 anonim ***** válasza:
71%
Az első barátom ülve pisilt. Ez nem zavart, az sokkal jobban, hogy előttem tette. Borotválta a lábát is meg volt még egy csomó más nőies szokása. Egyedül nevelte fel az anyukája, szerintem ezért lett ilyen. Elég fura volt.
2021. dec. 22. 19:52
 5/31 anonim ***** válasza:
95%

Már ez is kizáró ok lehet egy kapcsolatban? 🤣🤣🤣🤣

Én pl jobb szeretem ha egy pasi ülve pisil. Exem is úgy mostani is szokott úgy. Nem egyszer volt már hogy más után mentem wc-re és vagy bele léptem a pisibe vagy bele ültem netán a falról törölgettem szóval undorító. Üljön le.

2021. dec. 22. 19:53
 6/31 anonim ***** válasza:
25%
Sose ülök le. Mondjuk célozni azt tudok.
2021. dec. 22. 20:00
 7/31 anonim ***** válasza:
88%

Inkább olyannal nem járnék, aki állva vizel, aztán csorog a wc-n, a falon, meg kb mindenhol a húgy. Undorító, visszataszító szokás állva vizelni sima wc-be.

A piszoár nyilván más, az arra van kialakítva, de őszintén, hány ember lakásában van felszerelve?

2021. dec. 22. 20:02
 8/31 anonim ***** válasza:
88%
Persze, ez nem szempont. Amíg nem megy mellé, engem nem érdekel, hogy hogyan csinálja.
2021. dec. 22. 20:02
 9/31 anonim ***** válasza:
92%

#vese, #UV lámpa? 🤣

Amugy a válasz igen.

2021. dec. 22. 20:12
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
Felőlem úgy pisil ahogy jól esik neki. Ülhet, állhat is, amíg feltakarít maga után rendesen nem zavar.
2021. dec. 22. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!