Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti összejönnétek/járnátok buszsofőrrel?
Most ismerkedem egy sofőrrel, mindketten függetlenek vagyunk.
Én 22 vagyok, ő pedig 36.
Gondolkozok rajta sokat, hogy mit tegyek, mert annyi mindent mondanak a sofőrökről...
Nem akarok sem trófea lenni, sem pedig megcsalt, összetört szívű nő miatta.
Mit tegyek, még mielőtt túl késő lenne, és beleszeretnék?
én még nem hallottam semmit a buszsofőrökről.
szerintem ismerkedj vele, aztán majd meglátod, hogy érdemes-e komolyra fordítani a kapcsolatot.
Kedves első, nem a foglalkozása határozza meg természetesen, hogy megcsal-e majd.
De a foglalkozásából kifolyólag rengeteg sok nővel találkozik, köztük csinosabbakkal is, meg ugye ribancokkal is, meg persze van, akit nem érdekel, hogy kapcsolatban van-e az illető vagy sem, és rástartol.
Erre gondoltam igazából.
Ezzel az erővel akkor zárd be a lakásba, és ne engedd ki ,mert az utcán is összefuthat valakivel.
Agyam eldobom az ilyen nőktől.
23L
valamelyik csalja a feleségét valamelyik nem. Mint, ahogy bárki más.
Ismerkedj vele össze,és majd kiderül. Én csak szexelek egy sofőrrel másfél éve,de rajtam kívül más is van neki...
az utolsoval egyetértek..
kedves utolsó. remélem nem ugyanazzal szexelünk.. nekem 2 éve van buszsofőr szexpartnerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!