Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok/összejönnétek egy pánikbeteg,szoc.fobiás emberrel? 24F.Csak őszintén.
Figyelt kérdés
2020. aug. 18. 22:57
2/11 anonim válasza:
Te is tudod a választ. Egyértelműen nem.
Azt leírod, hogy miért vagy pánikbeteg és szoc fóbiás? Persze csak ha akarod.
3/11 anonim válasza:
Attól függ milyen pánikbetegsége van. Pl. tériszony, klausztrofóbia nem zavarna. Szociális fóbia viszont nagyon is, mert a fő hobbim a társastánc.
4/11 anonim válasza:
Attól függ, hogy ezen kívül milyen tulajdonságai vannak.
Én is enyhén pánikbeteg vagyok (főleg hipochondriával társul) + nagyon intorvertált is, de mellé sikeres, csinos és összességében boldog vagyok.
5/11 anonim válasza:
Nem, nem tudnám megadni számára azt a lelki támaszt, amire szüksége lenne.
6/11 anonim válasza:
Hát ha csak enyhébb formában, akkor igen, de ha komoly és nem is igazán próbál javítani rajta, akkor nem.
7/11 anonim válasza:
Én ennél enyhébb mentális blokkoknál is életképtelennek tartottam a kapcsolatot. Esélyt megadtam, de aztán láttam, hogy nem fog működni.
8/11 anonim válasza:
Attól függ, hogy ezt hogyan kezeli saját maga és ez miben nyilvánul meg. Nekem van egy barátnőm, aki szociális fóbiás, pánikbeteg, depressziós és alapvetően ugyanolyan mint bármelyik ember, tök jókat szoktunk beszélgetni stb. Viszont hosszú távon leszívja az embert, elég megterhelő és nehéz vele jóban lenni. Neki vannak ilyenjei, hogy pl. nem használ liftet, nem ül buszra, nem eszik szőlőt (mert megfullad), nem ül idegen mellé vagy lemond programokat miatta, rengeteget panaszkodik és kesereg stb., és már megszoktam, de néha azért zavar. Valamint neki a személyisége is elég “érdekes”. Szóval ez tényleg múlik a személyiségén is és ő hogy áll hozzá, hogyan kezeli stb., nálam ez nem kizáró ok.
9/11 anonim válasza:
3-as
A tériszony az az agorafóbia szó tükörfordítása. Nem tudom, arra gondoltál-e vagy esetleg a magasságfóbiára. Az agorafóbia nagyon hasonlít a szociális fóbiára, mindkettő ún. összetett fóbia és igen súlyos betegség.
10/11 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat
2020. aug. 20. 16:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!