Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan vannak még így mint én?
Férfi vagyok és eddig nem volt egy lány sem akivel lehetett volna bármi is. Most 25 évesen jutottam el oda hogy ismerkedem egy lánnyal komolyabban. Így belegondolva rossz hogy nekem miért csak most lett lehetőségem, másoknak meg már 18 évesen is volt lehetőségük.
Tehát arra lennék kíváncsi hogy vannak még sorstársaim akiknek így később jöttek össze a dolgok?
Így ismeretlenül nehéz válaszolni. Nekem már általánosban volt barátnőm, olyan, amilyen, vagy lehetett volna. Nem túlzok, hogy egy osztálytársam annyira szerelmes volt belém, hogy kb. 16 éve folyamatosan kapcsolatban lehetnék csak vele. Persze nem akartam... vártam a jobbat. Gimiben is tetszettem embereknek, egyetemen is volt ez-az, de semmi komoly, mert gyáva voltam. Nem tudom, hogyan jutnak el mások oda, hogy nincs senkijük sokáig, de nálam voltak érdeklődők, csak nemet mondtam rájuk, vagy épp tényleg nem hittem el egy nőnél, hogy bejövök neki. Azóta 2 gyerekes anyukaként meg már mindegy is.
Úgyhogy ha azért tartod magad szerencsétlennek, mert nem is volt semmi közeledés soha senkivel, akkor lehet, hogy még ne érezd magad annyira, mert csak nem kezdted el. Én azért tartom magam szerencsétlennek, mert még mindig ott járok, mintha 16 éves lennék.
f31
#4 good point
Miért nem a jelenlegi csajoddal foglalkozol? Kit érdekel, mások hány évesen hány csajt gyűrtek maguk alá? Ilyen ostoba hozzáállással a mostani barátnődet is el fogod ijeszteni magadtól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!