Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sokan vannak még így mint én?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan vannak még így mint én?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok és eddig nem volt egy lány sem akivel lehetett volna bármi is. Most 25 évesen jutottam el oda hogy ismerkedem egy lánnyal komolyabban. Így belegondolva rossz hogy nekem miért csak most lett lehetőségem, másoknak meg már 18 évesen is volt lehetőségük.

Tehát arra lennék kíváncsi hogy vannak még sorstársaim akiknek így később jöttek össze a dolgok?

2022. jan. 4. 21:26
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Lehetősége szerintem mindenkinek van. Maximum nem éltél vele mert féltél vagy nem kezdeményeztél. Mármint ha csak egy lánnyal is találkoztál vagy láttál volt lehetőséged. Nekem is volt 18 évesen, én például akkor kezdetem el randizgatni ami talán még későinek is számít. Viszont most vagyok 21 és jelenleg mondjuk nincs senkim. Én tudom a magam oldaláról miért de lehetőség mindig van és nem ciki egyedül lenni!
2022. jan. 4. 21:32
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem Teljesen mind1 az elsö barátnöm 13 évesen volt 17 éves koromig után szünet 1-2 futa kapcsolat utána 18 éves koromtol 25 ig . Most volt 2 sajnos nem rezonáltunk és rájöttem hogy futo kalandokba nincsen semmi jó . életembe 6 növel voltam 26 evesen . ennyi erövel én is elvagyok késve.
2022. jan. 4. 21:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Így ismeretlenül nehéz válaszolni. Nekem már általánosban volt barátnőm, olyan, amilyen, vagy lehetett volna. Nem túlzok, hogy egy osztálytársam annyira szerelmes volt belém, hogy kb. 16 éve folyamatosan kapcsolatban lehetnék csak vele. Persze nem akartam... vártam a jobbat. Gimiben is tetszettem embereknek, egyetemen is volt ez-az, de semmi komoly, mert gyáva voltam. Nem tudom, hogyan jutnak el mások oda, hogy nincs senkijük sokáig, de nálam voltak érdeklődők, csak nemet mondtam rájuk, vagy épp tényleg nem hittem el egy nőnél, hogy bejövök neki. Azóta 2 gyerekes anyukaként meg már mindegy is.

Úgyhogy ha azért tartod magad szerencsétlennek, mert nem is volt semmi közeledés soha senkivel, akkor lehet, hogy még ne érezd magad annyira, mert csak nem kezdted el. Én azért tartom magam szerencsétlennek, mert még mindig ott járok, mintha 16 éves lennék.

f31

2022. jan. 4. 21:50
 4/7 anonim ***** válasza:
75%
A lány tudja, hogy az eddigi életedből kimaradt dugások után siránkozol?
2022. jan. 4. 21:55
 5/7 anonim ***** válasza:
67%

#4 good point

Miért nem a jelenlegi csajoddal foglalkozol? Kit érdekel, mások hány évesen hány csajt gyűrtek maguk alá? Ilyen ostoba hozzáállással a mostani barátnődet is el fogod ijeszteni magadtól.

2022. jan. 4. 23:05
 6/7 anonim ***** válasza:
67%
Te komolyan 25 éves szűz fejjel, egy összejövőben lévő pina közelében ezen tudsz gondolkodni?
2022. jan. 5. 01:17
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Őrülj hogy 25 évesen még szoba ál veled valaki. Mást már elástak rég.
2022. jan. 5. 06:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!