Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet velem a baj ha nem sikerül barátnőt találnom?
Legjobban a korom zavar már, mert ennyi idősen már nagyon kellemetlen hogy nem tudtam összehozni kapcsolatot. 24 éves vagyok. Már kb mindenkinek volt ennyi idős korára. Meg a lányok szerintem látják rajtam hogy nincs tapasztalatom és önbizalom hiányos is vagyok emiatt. Mindig úgy voltam hogy majd találok olyan lányt aki szeretni fog, de már azt érzem kifutok az időből. Meg lelkileg is megvisel nagyon hogy én nem vagyok jó egy lánynak sem.
Meg igazából azt sem tudom hol ismerkedjek, kevés lehetőség van.
Amúgy lett volna valaki, aki érdeklődött irántad? Mert amikor nem ismerkedtem (hiszen sok tetszik, de nem mehetek oda mindenkihez), négy alkalommal megsúgták, hogy tetszem valakinek:
1. általánosban egy két (!) évvel idősebb lánynak - annyira felfoghatatlan volt, hogy persze hogy gyáva voltam közeledni, meg amúgy is, mit csináljak 12 évesen egy ballagásra készülő lánnyal
2. általánosban egy egy évvel idősebb lánynak - még ekkor is fiatal voltam, nem tudtam, minek legyen barátnőm, mit csináljak vele
3. gimiben egy egy évvel fiatalabb lánynak - sajnos volt osztálytársam exe volt, és még ha nem is zavarta volna, engem zavart volna, hogy olyannal vagyok, akivel volt osztálytársam volt, és itt már arról beszélek, hogy a szüzességem megtartását kockáztattam, mert ekkor már nagyon is érdekeltek
4. gimiben egy évfolyamtársamról utólag kiderült, hogy tetszettem neki - de csak míg hosszú hajam volt, amit levágtam, persze akkor derült ki, hogy tetszettem neki, mikor már levágtam, épp egy buliban elkezdtem rá nyomulni emiatt, de már nem érdekeltem, mert eltűnt a hosszú hajam
Szóval csajozás nélkül 4 nő, 2 túl korán, 1 túl későn, 1-nek meg nem tetszett az exe.
Ha neked is volt ilyen, akkor gondolkodj azon, miért maradt el minden, és higy ha mindenáron szeretnél barátnőt, akkor érd be szó szerint akárkivel, aki szembejön. Mondjuk az exemmel pont nem kellett volna összejönni, mert megcsalt, de akkor tényleg úgy voltam vele, hogy tovább nem válogathatok, vagy ő vagy senki.
Őszintén?! Semmi! (Most bizonyára valamilyen különleges emberkének gondolod magad ez miatt, de sajnos ki kell, hogy ábrándítsalak...)
Miért lenne az baj, hogy valakinek 24 évesen "még" nincs játszópajtija?
Majd ha 2x ennyi leszel, akkor már elkezdhetsz aggódni.
A csajokról meg csak annyit, hogy maguktól nem fognak odamenni hozzád. Miért is tennék? (Ebben a "játékban" neked kell feléjük bizonyítani...)
A tapasztalat hiányt pedig könnyen lehet orvosolni. Ha próbálkozol és visszautasítanak az nem tapasztalat?! Abból is tanulsz.
Ez olyan mint egy vizsga. Lehet, hogy elsőre nem sikerül. És? Addig nyomatod, amíg meg nem lesz. Sosem szabad feladni, mert akkor csak magaddal szúrsz ki.
Ismerkedni meg bárhol lehet. (Sokan itt is szoktak...) De ha valami komolyabbra van igényed, akkor próbálj meg inkább házon kívül. Ülj be egy bárba, kajáldába, kávézóba. A lényeg, hogy mozdulj ki... :,D
Átlagos a kinézeted vagy ronda vagy. Ennyi az oka. Manapság egy átlag alatti csaj is regisztrálhat bármilyen társkereső alkalmazásra és szinte végtelen lehetősége lesz. Emiatt az igényeik olyan szinten elszállnak hogy az átlagos férfi már nem lesz elég nekik. Miért is lenne mikor ha másra nem is, de szexre bőven jók egy akár 10/10-es fazonnak?
Azért nincs minden veszve! Mérd fel magadat objektíven.
Milyen magas vagy? Hány kiló? Milyen az arcod? Ez a legfontosabb. Próbáld kihozni a külsődből a legtöbbet. Ha kövér vagy fogyókúrázz és kezdj el edzeni, így a tested és az arcod is jobban fog kinézni. Válassz az arcodhoz, fejformádhoz legjobban illő frizurát, ha kell növessz szakállat. Ugyanez igaz az öltözködésre is. Ha eddig nem voltál sikeres a nőknél, soha egyik sem akart veled ismerkedni, ha kezdeményeztél is élből visszautasítottak, akkor csodát ne várj, mert valószínűleg bőven átlag alatti lehetsz. Max átlagos szintre fogod tudni felhozni magad, de onnéttól is brutál szenvedés lesz az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!