Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szokták mondani, hogy mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szokták mondani, hogy mindenki a saját ligájában keressen, de vajon léteznek ligák, ha igen mi van akkor, ha valaki nem tartja vonzónak a saját ligáját?

Figyelt kérdés
2022. jan. 3. 07:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szerintem hülyeség azt mondani bárkinek is, hogy csak a saját ligájában keressen. Én inkább azt szoktam mondani, hogyha magához képest túl sokat vár el, akkor ne hisztériázzon meg picsogjon, ne a másikat mondja el felszínesnek és ne próbálja meg megmagyarázni, hogy az miért oké, ha ő magánál szebbet akar, a nála szebb magához hasonlóan szépet (pl. ez a "de hát én kedves rendes férfi vagyok, már a személyiségemért megérdemelném" sztori). És hogy lehet, hogy egyedül fog meghalni, benne van a pakliban, tessék elfogadni.

Amúgy vannak ligák... nem olyan sarkosan, mint mások szerint, hogy vannak a 10pontosak, a 9, 8... 2, 1... hanem hogy vannak a közízlés és az emberek kinézete alapján objektíven átlag alatti, átlagos és átlag feletti külsejű emberek, és az emberek többsége vagy a saját szintjén keres, vagy felette. Persze léteznek kivételek, de az ritkább, és akkor is, a rondább fél tud vmit virítani (jó duma, humor, pénz, intelligencia, extra háziasság stb.)

2022. jan. 3. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!