Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 50 körüli férfinak milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 50 körüli férfinak milyen diszkrét "bókokat" lehet mondani, hogy még ne tűnjön úgy, hogy rá vagyok gerjedve? És ne legyek szánalmas tőle?

Figyelt kérdés
Kollégám a pasi, van élettársa .Én 32 vagyok.
2021. nov. 23. 00:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
74%
"A bácsinak biztos nem lóg térdig a heréje."
2021. nov. 23. 00:45
 2/19 anonim ***** válasza:
74%
"Kenden nem fog az idő vasfoga"
2021. nov. 23. 00:52
 3/19 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces, de van egy olyan érzésem, hogy te csak szeretnél olyan jó pasi lenni, mint ez a bácsi.
2021. nov. 23. 00:54
 4/19 FoxtrotLidérc ***** válasza:
33%
Megnézném én azt! :))) Férfiként mondom: ha nem üti meg Bradley Cooper szintjét, Chris Kyle-ként, akkor engem nem érdekel a dolog. :)))
2021. nov. 23. 01:34
 5/19 anonim ***** válasza:
51%
1,2 a két porbafingilingi megmondják.
2021. nov. 23. 01:50
 6/19 anonim ***** válasza:
65%

" még ne tűnjön úgy..." MÉG...!!!

Ha van élettársa, akkor miért próbálkozol cicavirág ? Hmmm?

Mert hogy rá vagy gerjedve, az lejön. De nem minden ötvenes veszi "megtiszteltetésnek", hogy egy harmincas bókol(na) neki.

Átéltem már,és elhajtottam fél éve a 27 éves kolléganőm.Bizony,mert tudom,hogy otthon vár valaki.

És nálam a "pasi" szó kiveri a biztosítékot.

Egy 55 éves férfi

2021. nov. 23. 05:22
 7/19 anonim ***** válasza:
24%
5-ösnek, a taknyos orrúnak nincs jó ötlete.
2021. nov. 23. 06:12
 8/19 anonim ***** válasza:
40%
Nevess a humorán (ha van neki), fogadd el, ha meghív valamire, beszélgess vele személyesebb dolgokról, te is kezdeményezd, hogy csináljatok együtt valamit (ebéd, kávé vagy csak egy kis beszélgetés), dicsérj meg vagy csak vegyél észre rajta valamit (pl. egy új inget, egy hajvágást), próbálj egy kicsit "tetszeni" neki. Ennyi idős férfi ezekbből bőven tudni fogja, hogy mi a helyzet. A többit bízd rá! Ha elég tökös, kezdeményezni fog vagy legalább venni a lapot és finoman udvarolni, ha nem, akkor nem is vesztettél sokat, mert vagy nem jössz be neki, vagy túl nyuszi, hogy lecsapjon a lehetőségre.
2021. nov. 23. 06:32
 9/19 anonim ***** válasza:
81%
"De lennék a párod helyében"
2021. nov. 23. 06:41
 10/19 anonim ***** válasza:
60%
Van élettársa, úgyhogy nem fogok tippeket adni a jellemgyengeséged okán. Úgy csinálsz, mintha nem találhatnál magadnak független férfit.
2021. nov. 23. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!