Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 50 körüli férfinak milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 50 körüli férfinak milyen diszkrét "bókokat" lehet mondani, hogy még ne tűnjön úgy, hogy rá vagyok gerjedve? És ne legyek szánalmas tőle?

Figyelt kérdés
Kollégám a pasi, van élettársa .Én 32 vagyok.
2021. nov. 23. 00:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
69%
Néha említsd meg neki , hogy milyen jól tartja magát. Milyen fitt fiatalos.
2021. nov. 23. 07:29
 12/19 anonim ***** válasza:
64%
Miert akartok szetturni egy kapcsolatot? Miert nem lehet fuggetlen ferfira ramenni? Hanyok az ilyen noktol.
2021. nov. 23. 07:55
 13/19 anonim ***** válasza:
53%
12 Jó kapcsolatot nem lehet széttúrni, a rosszat meg nem kell, mert szétesik magától.
2021. nov. 23. 07:59
 14/19 anonim ***** válasza:
32%
Férfinak nem bókolunk, még akkor se ha független, párkapcsolatban állónak meg főleg nem. Baráti/jó munkatársi kapcsolatot tarthatsz fenn Vele, de ehhez nem kell bók, csak megfelelő kommunikáció.
2021. nov. 23. 08:36
 15/19 anonim ***** válasza:
76%
#13 - de akkor is, minek kell foglalt fasziknal probalkozni, ha jol tudja, hogy foglalt?
2021. nov. 23. 08:49
 16/19 anonim ***** válasza:
52%
Remélem, ha lesz valami palid, akkor neki is fognak bókolni a csajok. 🙂
2021. nov. 23. 11:06
 17/19 anonim ***** válasza:
46%
1-es vagyok, nem akarok semmilyen jó pasi lenni, mert nő vagyok. Te viszont kérdező, nagyon kis genyó vagy.
2021. nov. 23. 11:10
 18/19 anonim ***** válasza:
18%

A nőknek mindig az kell aki nem elérhető:

Chad, külföldi, gazdag, FOGLALT, szupermodell külsejű stb...

Az átlagos, rendes pasikra nem kiváncsiak.

Ezért néha jól megrakják őket a fentiek aztán mennek tovább a következőre.

Sajnálom a nőket , de mindig tudnak panaszkodni, hogy minden pasi szemét holott a probléma annyi hogy nem a saját szintjükön keresgélnek...

2021. nov. 25. 07:28
 19/19 czovek1973 ***** válasza:

18-nak:

Ez nem ilyen egyszerű. Én FFI vagyok, de életemben először én is egy olyan fiatal nőre vágyom, akivel nem lehet semmi. Mégsem lehet az orrom elé tolni egy másikat, mert nem érdekel. 48 évig nem hittem, de ha egyszer észreveszed a saját fogalmaid szerint tökéletes nőt, kész, beindul a program, hogy csak vele akarsz lenni.

Szóval ez nem igaz a nőkre, H elérhetetlenre vadásznak.

A kérdezőnek:

Ne bókolj neki. Egy férfit ez zavar. Engem is.

Egyre többet legyél a közelében, ez a lényeg. Eleinte munkáról beszélj, az egy férfinek mindig megy, te még nem leszel Blanka tárgya.

Hagyd hogy a többiek megszokják ezt a csevegést, a többi már adja magát. Legyél a közelében, ebből már érteni fog.

Ha a kapcsolata szethullik, az nem miattad lesz. Ha tényleg szereted, hajrá!

2021. nov. 25. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!