Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen válik egy férfi végtelenül depresszióssá (persze nem mindenki), ha sok-sok éve nincs párja, nem keres 500 ezreket havonta (hanem csak 280-290 körül diplomával), hogy azért kikapcsolódhasson, utazgathasson? 37 F. Másnál előjött 30 felett?
Figyelt kérdés
2022. jan. 2. 13:40
11/18 anonim válasza:
Ha depressziós vagy akkor életképtelen vagy. Sose lesz nőd, minél hamarabb fogadod ezt el, annál kevesebbet fogsz szenvedni.
12/18 anonim válasza:
11.
Ez nem kicsit sértő és kőbunkó megnyilvánulás volt.
13/18 A kérdező kommentje:
Eddig nem voltam az, csak 1-2 éve kezdődött, ugye 10/8 ismerős kapcsolatban van, vagy felesége, családja van. Rossz h pont én estem ki a rostán.
2022. jan. 2. 15:14
14/18 anonim válasza:
Férjem 150-et keres és én is. Mi vidéken élünk. Utazgatásra nem jut, viszont nagyon szeretjük egymást így csórón is és bármikor bármit megteszünk egymásért. Szóval ilyen is létezik.
15/18 anonim válasza:
Nem depresszióssá válik az ember, hanem megroppan érzelmileg. Ez a fásult egyhangúság érzés van. Olyan három négy év alatt amikor rájöttem hogy nem lesz változás az életemben, azóta van.
16/18 A kérdező kommentje:
15. Igen, én is ezt érzem, ehhez hasonlót. Már menni sem akaródzik egyedül sehová sem. 10 éve még jó volt egyedül is ide-oda mászkálni, de már nem élem ezt át, vagyis nem érzem át.
2022. jan. 2. 16:26
17/18 anonim válasza:
Hogy a fakkomban lehet diplomaval csak 280-290 et keresni?
18/18 A kérdező kommentje:
17? Dolgoztál már államnak?
2022. jan. 2. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!