Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőkért miért kell annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőkért miért kell annyira megküzdeni manapság?

Figyelt kérdés
Mivel érdemelték ők ezt ki amúgy? Nem durva, hogy manapság a legrondább nőkre is tucatjával írnak rá pasik a társkeresőkön? Mintha a kereslet-kínálat rendje eléggé felborult volna az utóbbi 5-10 évben. Fura, hogy még a legigénytelenebb 2/10-es nőkre is mekkora érdeklődés van, hogy ők is már csak "jó pasik"-at tudnak elképzelni maguknak. Mi változott ekkorát a húspiacon?

2022. jan. 2. 05:15
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
88%

#6:

Miért, az micsoda, mikor másból nem áll a társkeresési problémátok, hogy brühühü, nem írnak a csúnya nénik társkeresőn, bezzeg nekik egy nap alatt ezer levelet írnak. Lenne legalább rendes, papír alapú, hogy kitörölhesse, de még csak az se...

Jussatok már legalább addig, b+, hogy hetero párkapcsolatban egy nő és egy férfi is párt talált. Lehet, hogy neked életed álma, hogy elhízott, zsíros hajú debellák írnak rád, hogy ráülne az arcodra? Ettől lennél sikeres a párkapcsolati piacon?

Pont azért ekkora kaki az egész, mert a legtöbb srác el van tájolva. Úgy dobálóztok azzal, hogy "de én rendes srác vagyok, kedves lennék első randin", mintha ez akkora különlegesség lenne. Vagy azt hiszitek, hogy az elég, hogy kimásztál a pincéből, és meredten bámulod a lányokat.

Ha ennyire lehetetlen lenne nőt felszedni, ahogy itt előadjátok, mindenki egyedül lenne.

2022. jan. 2. 08:30
 12/37 anonim ***** válasza:
18%

Az Internetes ismerkedés óta téboly van, a nők egója elszállt, mivel a nagyon ronda nőknek is ezerrel udvarolnak a neten.

Bárki bármit mondd, ezeket a nőket előtte nem ugrálták körbe a pasik.

A szép lányokkal szoktak példálózni, hogy értük mindig ment a csata. Ja, csak a mai világbna már az extrém elhízott nőkért is megy...

2022. jan. 2. 08:36
 13/37 anonim ***** válasza:
19%
Nem kell
2022. jan. 2. 08:39
 14/37 anonim ***** válasza:
95%

Nem a nők hibája, és nem is egyoldalú az ismerkedési nehézség. Csak gondolj bele, hányszor látsz egy nap kikent-kifent 20 éves csinibabát egy reklámban, bármilyen hirdetőfelületen. Kólareklám? "Top10es" csajok száguldoznak kabrióba. Telefonszolgáltató reklám? "Top10es" csajok viháncolva nyaralnak. Mindent ezekkel reklámoznak, vagy esetleg a borostás, öltönyös, sármos fiatal vezérigazgató csávóval. Tolják az arcodba éjjel nappal, hogy "élj", "mindent megérdemelsz", "az összes álmod valóra válik", "ha 400 ezer alatti és 1 évnél régebbi a telód, egy lúzer vagy".

Módszeresen írtják ki az elégedettség érzését az emberekből, hogy frusztrált legyél és fogyassz és soha se legyél megelégedve azzal, amid van, vagy amid lehetne.

Ezért kell mindenkinek a 10/10-es nem létező, reklámokból ismert nő/ferfi. És ezért mondod 2esnek az 5ös csajt, esetleg 5ösnek a 8ast.

Ha elfogadsz egy jó tanacsot, elj úgy, hogy próbálj meg minél jobban elhatárolódni a szennytől, ami a médiában folyik, legyél tisztában önmagaddal és a belső értékekkel, és ne társadalmi problémát láss amikor párt keresel, hanem add önmagad, maradj laza, de határozott, és olyannal jöjj össze, akivel tényleg összeilletek.

2022. jan. 2. 08:44
 15/37 anonim ***** válasza:
84%

"Nem durva, hogy manapság a legrondább nőkre is tucatjával írnak rá pasik a társkeresőkön?"

"még a legigénytelenebb 2/10-es nőkre is mekkora érdeklődés van"

Ezeket miből gondolod?

2022. jan. 2. 08:48
 16/37 anonim ***** válasza:
84%

#12:

Nem a nőkért megy a harc, hanem a lyukért, hogy valamibe mindenképpen beleverhessétek a farkatokat. De ha te ezt úgy irígyled, regisztrálj meleg társkeresőn, és eszköz lehetsz a perverziók megéléséhez. Szád meg se99ed neked is van.

2022. jan. 2. 09:05
 17/37 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem azért van ez a szerintetek "nagy" csata mert mára megválogatják kivel ismerkednek.

Ha nincs egzisztenciád, normális munkahelyed, akkor nem látják benned hogy ha egyszer család lesztek el tudod tartani őt és a gyereket/gyerekeket. Ez tény.

A másik, hogy nagyon sok írni/beszélgetni nem tudó pasi van, akik a "szia Mizu" kívül nem nagyon tudnak kommunikálni, a másik nagy százaléka meg csak lyukra játszik.

2022. jan. 2. 09:06
 18/37 anonim ***** válasza:
91%
Én társkeresőn ismertem meg a férjem. Nem tartom magam 2/10-nek ugyan, de azért leírom, én mit tapasztaltam. Rengeteg levél jött igen, több száz. Na de ennek a háromnegyede eleve kuka volt. Miért? Azért, mert nem tudtak olvasni, vagy szöveget értelmezni. Leírtam, hol lakok és ott belőttem egy 100, max 120 km távot ami belefér, hogy kizáró ok ha iszik, cigizik, gyereke van és nem szereti az állatokat, illetve egy nagyjábóli korosztályt is beállítottam, igaz, erre már nem emlékszem. Na ehhez képest sorra jöttek olyan levelek, hogy igaz, hogy van gyerekem, cigizek, a határ mellett lakom de azért ismerkedjünk stb. Ezekkel mégis mit kellett volna kezdenem? Én tehetek róla, hogy rám írtak, miután direkt kiemeltem a kizáró okokat? Vagy csomóan kép nélkül írtak, azokra se válaszoltam. Én hibám ez is? Miután én feketén-fehéren felvállaltam magam fotóval, hogy bizony nem egy szuper modell vagyok? Aztán persze én voltam a felszínes picha.
2022. jan. 2. 09:13
 19/37 anonim ***** válasza:
2022. jan. 2. 09:19
 20/37 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon egyszerű: ne írj rá olyanra, akit rondának látsz, csak azért, hogy egyszer ne a markodba élvezz. Szívesen!
2022. jan. 2. 09:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!