Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőkért miért kell annyira megküzdeni manapság?
"Mivel érdemelték ők ezt ki amúgy? Nem durva, hogy manapság a legrondább nőkre is tucatjával írnak rá pasik a társkeresőkön?"
Talán azért, mert a nőknek csak egészen kis töredéke regisztrál föl társkeresőkre. Engem pl. soha nem tudna rávenni ilyesmire senki.
"Talán azért, mert a nőknek csak egészen kis töredéke regisztrál föl társkeresőkre."
Mert akkor hol szoktak a nők ismerkedni?🤔
Megküzdeni?
A barátomra meg exeimre meg tapadnak. Az életben ismerkednek.
Dobálgatják a hajukat, rázzák magukat, lesz.rják hogy bnoje van, nős e.
A barátom, (exeim is)meg csak kedvesen udvariasan beszélnek, mosolyognak es ennyi.
A küzdelem az teljesen máshol kezdodik.
Mármint hogy akkor jobb volt, mikor csóri 12 évig legeltette a leendő após birkáit, hogy megkaphassa a lány kezét?
Vagy amikor tizenkét próbát kellett kiállni, hogy elnyerd a kezét?
Még jó, hogy azt nem írod, hogy levágni a sárkány fejét könnyebb volt.
De hagyjuk a meséket. Széchenyi neve ismerős? Miközben évekig epekedett egy házas nő után, mindent azért tett, hogy lenyűgözze. Épp csak megreformált egy országot, apróság, tényleg...Mondjuk sikerült is, épp csak ki kellett várnia, hogy a férje meghal, és megkapta a "használt nőt és a kölykeit". Micsoda béta lúzer, nem igaz?
Ti meg picsogtok, hogy nem írt vissza tinderen, meg drága meghívni egy kávéra? Azta! Lenyűgözően férfias! Nem is értem, miért nem hevernek a puncik a lábaitok előtt!
Társkeresőn 30-70% a nemek aránya (nő-férfi), nem nehéz sokkal több üzenetet kapni, nem véletlenül nagyobb kihívás átlagos külsejű férfiaknak becsajozni neten.
Arról nem is beszélve, hogy a férfiak többsége mindenkire ráír. Nem érzem relevánsnak a sok üzenetet egy társkeresőn, engem sem érdekelne hány ember ír rám, hogyha nem egymást keressük.
Való életben viszont teljesen más a helyzet. Ha egy baráti társaságon keresztül megismersz olyan nőt, aki szimpatikusnak tart, biztos lehetsz benne nem kell sokat teperned. :)
Szerintem azért, mert nincs katonaság és mindent harcnak élnek meg ma az emberek.
Az nem igazán harc, hogy panaszkodok a kormányra, ahogy az sem, ha panaszkodok. Az a harc, ha évekig, hetente eljárok emberekkel találkozni, társasjátékozni, túrázni, táncolni, keresek hobbit, odamegyek beszélgetni random lányokhoz (nem csajozási szándékkal), hogy megtanuljak beszélgetni, szervezek házibulikat havonta egyszer, ahol kiépítek egy olyan csapatot, akik szeretnek velem jönni, szervezek nyaralást (és bevállalom az oroszlánrészt, meg a leeső költségeket, mert valaki mindig szív ezekkel). Ha ezt mind megtetted, akkor tényleg veszett fejsze nyele az egész. De amíg nem küzdöttél azért, hogy megfelelő baráti körrel és EQ-val rendelkezz, addig szerintem érdemesebb ezt nem küzdésnek hívni.
A hatalmas teperés egy elég nagy része NEM komolyan vehető ismerkedési szándékkal történik, hanem azért, mert Sanyi szeretőt keres a felesége mellé, Józsibá a 30 évvel ezelőtti fotójával trollkodik, Pisti a párjával hármashoz keres egy lányt, Karcsi meg fizetne azért, hogy a lábam kényeztesse.
A fennmaradó, valóban ismerkedni vágyó férfiak nagy része vagy olyan siralmasan, érdektelenül kommunikál, hogy az ember teljesen jogosan hagyja a p.ba a huszadik "igen", "nem", "oké", az jó", "értem", esetleg ":)" válasza után. Vagy pedig pár üzenet erejéig képes elhitetni, hogy normális ember, aztán nem bír tovább az erekciójával, amit az váltott ki, hogy végre szóba állt vele egy nő és jönnek a minden előzmény nélküli "de megbsználak" típusú üzenetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!