Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szerettek megküzdeni valakiért?

Figyelt kérdés

Én férfiként sose szerettem senkiért se megküzdeni, mindig azt szerettem, ha spontán alakul minden. Szerintem természetesebb is. Az életben is sokkal jobban szeretek az árral együtt menni és mának élni, mert jobban szeretem a spontán szituációkat és az élet örömeit.

Viszont észre vettem, mintha elvárás lenne az, hogy részt vegyél hódítási játszmákban, hogy ezzel kimutasd azt, hogy te vagy a férfi. Szerintem sokkal természetesebb az, ha megismerjük egymást és, ha szimpatizálunk úgy is minden menne a maga útján és szerintem feleslegesek az ilyen hódítási játszmák, kényszerek.

2019. jún. 14. 07:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%

Teljes mértékben egyetértek veled.

A "küzdés" nekem csak olyan értelemben megnyerő, és pozitív ha mondjuk nem rögtön egymás karjaiba esünk hanem előtte bőven van ismerkedés és ott egyfajta "játék" de úgy hogy mindketten tisztán tudjuk, hogy akarjuk a másikat.

2019. jún. 14. 07:32
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert a küzdésnek soha nemlett jó vége. A párommal is tiszta volt elejétől, hogy kellünk egymásnak.
2019. jún. 14. 07:40
 3/13 anonim ***** válasza:
19%

“Minden menne a maga útján”

Hát nem. A szél nem fog titeket összefújni és a gyűrű sem pottyan az égből a kezetekre, ha nem tesztek érte. Azt ne várd, hogy ismerkedés elején a nő írogat meg hívogat folyton és randizni visz, az ilyen nők àltalában kontrollmániás pszichopaták, akiket inkább kerülj is el :D Ha neked nem okoz élvezetet a hódítás, akkor operáltasd magad nővé. Ha még nem vagy az.

2019. jún. 14. 07:57
 4/13 anonim ***** válasza:
49%
Kell küzdeni,azt mégse várd,hogy minden tök jól alakul majd magától.Ha szereted igazán,úgyis küzdesz érte
2019. jún. 14. 08:02
 5/13 anonim ***** válasza:
78%
Nem. Annak soha sincs jó vége. Küzdést általában követelőző (golddigger) nők várnak el, és az értük küzeő férifak közül válogatják ki azokat, akik a legtöbb hasznot hozzák nekik, anyagiakban, vagy legalább is jól símogatják az egojukat.
2019. jún. 14. 08:08
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Tisztázzuk már, hogy mit értünk küzdés alatt...csak mert tenni egy kapcsolatért és teperni egy olyan lány után, akit nem érdekelsz, nem ugyanaz🤷🏼‍♀️
2019. jún. 14. 08:10
 7/13 anonim ***** válasza:
44%
Küzdjön a halál, nem küzdök senkiért, ez nem a középkor. :D
2019. jún. 14. 08:13
 8/13 anonim ***** válasza:
Én küzdésen azt értem amikor nyilvánvaló érdektelenség ellenére próbálkozok harmadszor negyedszer. Na, azt nem. Az normális, megfelel a szerepeknek, hogy kezdeményezem hogy beszélhünk egyszer, maximum kétszer. Randira már csak egyszer hívom. Az összes kapcsolatomban nyilvánvaló volt hogy érdeklem a csajt már az első hosszabb beszélgetéskor, mert látszott rajta. Még így is volt több eset, hogy nem lett belőle semmi, inkább baráti volt az érdeklődés. Ha még ennyi sincs, akkor ugyan minek nyomulnék? Hogy legyen 20bol egyszer egy szar kapcsolat, mert a nö nem tud nemet mondani?
2019. jún. 14. 10:39
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek. Gyűlölöm a játszmázást, nem vagyok hajlandó részt venni benne. Ha valakiért küzdeni kell, akkor onnantól kezdve nem érdekel az illető, olyannal még nem találkoztam, akiért megérte volna.
2019. jún. 14. 11:25
 10/13 anonim ***** válasza:
74%
Küzdjön a fene. Egy királylánnyal, aki elvárja, hogy küzdjenek érte, nem lehet jó egy párkapcsolat.
2019. jún. 14. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!