Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szerettek megküzdeni valakiért?
Én férfiként sose szerettem senkiért se megküzdeni, mindig azt szerettem, ha spontán alakul minden. Szerintem természetesebb is. Az életben is sokkal jobban szeretek az árral együtt menni és mának élni, mert jobban szeretem a spontán szituációkat és az élet örömeit.
Viszont észre vettem, mintha elvárás lenne az, hogy részt vegyél hódítási játszmákban, hogy ezzel kimutasd azt, hogy te vagy a férfi. Szerintem sokkal természetesebb az, ha megismerjük egymást és, ha szimpatizálunk úgy is minden menne a maga útján és szerintem feleslegesek az ilyen hódítási játszmák, kényszerek.
Ez a küzdéses dolog a filmeken bazira jól mutat. A valóságban meg..?
Most milyen egy ilyen szitu(?):
Van egy srác, udvarol. A lány utalgat rá, hogy "neem", de mégsem küldi el, mert nem akarja megbántani. Aztán eltelik X hónap, a csajszinak nem jön össze senki, és akkor itt van ez a maradék csávó, akivel jobb híján mégis összejön.
Ez egy reményekkel teli hosszú kapcsolat? Kell ilyen valakinek? "Ha nincs ló, jó a szamár is??"
Véleményem szerint ez: FÚJ!!
Akivel meg tényleg összeilletek, és lehet tervezni a jövőt, azzal már akár első pillanatra is meglesz az összhang, és kb. "beszippantjátok" egymást. Nem kell küzdeni, mert egyszerűen akarjátok egymást. Ilyen egy normális szerelem.
Jókat írsz. Én sem vagyok túl jó véleménnyel a kűzdésről. Sőt az a legrosszabb amikor valaki olyan nőért kűzd aki nem tud nemet mondani, de nem is akar összejönni a pasival. Így csak egymás idejét rabolják.
Én csak olyan nővel ismerkedem aki szintén hozzátesz az ismerkedéshez. Aki mindig 1 nappal később válaszol röviden, látom, hogy nem túl lelkes, lemondja a randit stb. azt hagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!