Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is tapasztalta már ezt?
Szoktam olvasgatni a Felnőtt párkapcsolatok témakörben a nők kérdéseit , amit főleg arról írnak ki hogy a párjuk, férjük miért megy félre, miért nézeget más nőket, miért nem foglalkozik velük, stb...
Mindig azon kapom magam ,hogy bakker én pont az ellenkezője vagyok,aki mind lelkileg és testileg meg tudna nekik adni mindent , és mégis úgy érzem hogy a nők mégsem az olyan férfira vágynak mint én, hanem a kérdésekben említett férfiakra.
Csak szerintem paradoxon ez , vagy ez valami ösztön a nőknél?
7-es nem szeretnék okoskodni, de láttál már gyémántot milyen a természetben?
Amúgy meg nem minden értékes, ami fénylik.
A férfi, aki hivalkodó az szememben eleve egy páva.
Attól, hogy harsány és társai nincs rá garancia, hogy jól is teljesít.
Inceles baromsaggal szemléltetve van az alfa és a szigma.
Szigma sz*rik a világra és nem fog kakaskodni, kitűnni. Rejtőzködik, de többet ér és ezt tudja is magáról.
Akinek igazán van pénze az sem kérkedik vele.
Na a gyémánt meg az arany pont ilyen a természetben.
De a gyémántról és az aranyról is csak akkor tudod meg hogy valóban az ha felveszed, mert van a természetben sok hasonló ásvány, vagy érc ami majdnem megszólalásig hasonlít mindkettőre.
Ez a hasonlat szimbolizálná a nőknél az esélyt, hogy beszélnek kicsit az adott illetővel.
De ugye ez nem történik meg, magyarán nem veszik fel a földről a gyémántot, vagy az aranyat, csak azt gondolja messziről hogy ez is biztos hamis.
Nem veszik észre, hidd el :)
Kívülről egy átlagos férfinak tűnök, az igazi értékeim belül vannak, de azt csak akkor látják ha kicsit megismernek.
Mivel ugye odáig nem jutunk el, fogalmuk sincs hogy mit is tudnék nekik adni.
Kifejtenéd bővebben miért téves gondolkodás?
Ha láttál már aranyércet, nyers gyémántot szerintem teljesen következetes.
Vagy ha találkoztál már igazán gazdaggal.
A mutogatás, kérkedés legtöbbször kompenzáció.
Utólag kiderült, annyira mégsem nézek ki rosszul :D
Én nyitott vagyok bárki közeledésére, de a legtöbb ember olyan mint egy félénk Őzgida,mert ha rálépsz egy száraz gallyra, már eltűnt a rengetegben.
Szerintem nem így kellene viselkedjenek az emberek, de hát nem tudok ezzel mit kezdeni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!