Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadjam kedvesen az újévi köszöntéseket, ha tudom hogy jövőre se jut nekem csaj?
Figyelt kérdés
Hasonló cipőben járóktól kérdezem; ti hogy dolgozzatok fel hogy 25-30,35 stb évesen se kelletek egy nőnek se?2021. dec. 31. 17:48
1/16 anonim válasza:
Mi köze az újévi köszöntéseknek ahhoz, hogy van-e csajod vagy sem? Azt mondják, hogy
'Boldog új évet kívánok'
Helytelen válasz:
'Nekem jövőre sem lesz nőm'
Helyes válasz:
'Köszönöm és én is boldog új évet kívánok'
2/16 anonim válasza:
Nehezen, munkába menekülök, de még így is nagyon nehezen megy a feldolgozása ennek az állapotnak. Tudom, itt vannak az okoskodók is, akik szerint lehet pár nélkül is teljes életet élni, de NEM így van, aki azt állítja, hogy így is lehet, az sose volt még egyedül.
4/16 anonim válasza:
Na és vajon, miért nincs csajod?
7/16 anonim válasza:
Ne siránkozz, több a nő, mint a férfi, feltehetően finnyás vagy és nem nézel körül azok között, akik neked nem tetszenek azonnal.
8/16 anonim válasza:
Valahogy így: "Köszönöm, nekem is"
9/16 anonim válasza:
Mi köze a kettőnek egymáshoz?Honnan tudod, hogy jövőre sem lesz csajod?
10/16 anonim válasza:
ilyen hozzáállással tényleg nem lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!