Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tulajdonképpen minden magyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tulajdonképpen minden magyar (szép) csaj olyan pasira és életstílusra vágyik, mint amit Henry Kettner képvisel?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=8bTK9DePaqs

Csak röviden róla:

* Franciaországban született (asszem etnikailag is az) tehát már első körben nem egy unalmas, átlagos, már nem annyira trendi magyar pasi hanem egy menő kuriózum (külföldi - főként né**r - egyetemistákra is ezért buknak)

* Aztán min. 190 cm magas, tehát nem egy törpe, hanem egy facér férfi akivel jól lehet vagizni a barinők előtt (nyilván a pénisze is emiatt vszeg nagyobb az átlagnál)

* Továbbá tutira okos, sikeres, nyelveket beszél (szapioszexuális csajok számára aranybánya) és nem utolsó sorban igazi kozmopolitaként lehet vele mindenhova utazni szerte a világban (és tudjuk a csajok mennyire szeretnek szelfizni Ibizán/Amszterdamban/Miami-ban) míg egy átlag sikeres magyar pasival is max görögbe meg spanyolba tud eljutni ott is égnie kell a tört angolja miatt, mert a pasija nem TRENDI KÜLFÖLDI.

* Jó a beszélőkéje így mindig lehet vele akármiről csacsogni és sosem unalmas (ugye mint mindannyian tudjuk, a legjobb pasikat is megtudják unni ha nincs extra plusz a személyiségükben)

Egyedül a szőke külseje lehetne picit negatív tényező, mert a csajok a latinos sötétebb tónusú pasikra jobban buknak (mint mindannyian tudjuk nem meglepő módon azért, mert a latin/kreol pasiknak köztudottan átlagban nagyobb a pénisze), de a fentiek bőven kompenzálják a szőkeségét és a magassága miatt vszeg lent sem kell szégyenkeznie.

Jól gondolom, hogy ő lenne a magyar lányok álomideálja, aki megtestesít minden olyat amire ők vágynak?

2021. dec. 28. 18:56
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Így elnézve a kérdést, ránézésre neked jön be ez a férfi, ha ennyire dicsőíted.
2021. dec. 28. 18:58
 2/24 anonim ***** válasza:
99%
Jól van, nagyon okos vagy, most már pihenj.
2021. dec. 28. 19:01
 3/24 A kérdező kommentje:
#1: Akkor linkelj már egy hírességet/pasit aki szerinted az anyagias, felszínes, nagyzolós és nagyvilági életre vágyó hedonista magyar csajok (tisztelet a 0,03 % kivételnek) számára igazi ideál!
2021. dec. 28. 19:05
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan azt akarod mondani hogy az ország összes nője szerinted egyféle pasira vágyik? Nem programozott robotok a nők bazz, hanem emberek, mint a férfiak is, ezerféle preferenciával. Van akinek bejön van akinek nem. Szerintem egy bájgúnár gyökér, de biztos van akinek tőle nedvesedik a bugyija. És akkor mi van? Nehogy ráfogd már hogy ezért nincs nőd.

Arról már ne is beszéljünk hogy mi ez a marhaság hogy magas ember = nagy pénisz? Az ég világon semmi köze a kettőnek egymáshoz, edukáld már magad kicsit

2021. dec. 28. 19:05
 5/24 anonim ***** válasza:
95%
Neked is a szép csajok számítanak, miért baj, ha nekik a szép pasik?
2021. dec. 28. 19:06
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha az volt a célod, hogy leírd, hogy szerinted a magyar lányok 99,97 %-a anyagias, felszínes, nagyzolós és nagyvilági életre vágyó hedonista, akkor szerintem kár volt ennyi időt és energiát fektetned a kérdésed megfogalmazásába.
2021. dec. 28. 19:17
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
1.a pali külsejét tekintve teljesen átlagos. 2.a magasság nem függ össze a nagy farok mérettel, a legmagasabb barátom pár centi híján 2 méter volt, mégis neki volt a legkisebb szerszáma :D 3.ezeket mind igyekszem megteremteni magamnak, tehát arra nem vágyom, hogy más tegye alam, annyit viszont szeretnek, ha nem nekem kene a másik utazásait is nekem finanszírozni, szóval keressünk magunkra mindketten külön, hogy aztán egybe tudjuk tenni :D
2021. dec. 28. 19:26
 8/24 A kérdező kommentje:

#5: Ne offold a kérdésem, nem erre keresem a választ.

#6: Nyilván költői kérdésről van szó, mert én sem vagyok van, inkább azt érdemes jobban megtárgyalni, hogy mi ennek az oka és miért ennyire látványos nálunk ellentétben mondjuk Norvégiával ahol egy echte hazai hókotró sofőrnek is ugyanolyan szép barátnője lehet, mint egy Oslo-i programozónak és ugyanúgy megtudják élni a szerelmes pillanatot egy forró bor mellett egy vidéki faházas vendéglőben nem kell hozzá elutazni a mediterrán tengerre luxushajóval. Talán a magyar csajoknak kell valamit kompenzálniuk...?

2021. dec. 28. 19:27
 9/24 anonim ***** válasza:
93%

teveszmes incelke visszatert.. meguntad a bejglit ??

amugy engem pl. kifejezetten taszit a magamutogato stilusa meg az okostojas feje, biztos nem kene olyan pasi, aki youtubera csinal videokat az eleterol.

nekem egyedul az tetszik benne, hogy magas, de az en pasim is magas es mellesleg nem egy ilyen kozhelyes bajgunar.

‘ a csajok mennyire szeretnek szelfizni Ibizán/Amszterdamban/Miami-ban) míg egy átlag sikeres magyar pasival is max görögbe meg spanyolba tud eljutni ott is égnie kell a tört angolja miatt, mert a pasija nem TRENDI KÜLFÖLDI.’

egyebkent az megvan, hogy ibiza is spanyolorszag?? jaj de g.cibuta vagy te, maradnal inkabb csendben. egyebkent ertelmes ember beszel angolul, nem kell ehhez ‘trendi kulfoldinek’ lenni, de latom, neked az angoltudasod hianya is eros komplexust okoz.

2021. dec. 28. 19:28
 10/24 A kérdező kommentje:

* javítva:

"#6: Nyilván költői kérdésről van szó, mert én sem vagyok VAK..."

2021. dec. 28. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!