Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar csajok lényegében olyan pasikra vágynak, mint Henry Kettner? (videó lent)
https://www.youtube.com/watch?v=oGQ_VHSKp3w
Elsősorban nem magyar anyanyelvű/etnikumú, tehát trendi, különleges és lehet vele vagizni a barinők előtt, mert felvilágosult liberális kozmopolita, aki által még Will Smith-el is le lehet pacsizni. Híres és egyedi, nem olyan, mint a többi unalmas szürke magyar pasi. Természetesen közel 2 méter és jóképű Hollywood-i bárgyú vigyorral le veszi a lábáról még a legnagyobb introvertált kishercegnőt is (akik csak funkcionális introvertáltak a gyík/lúzer pasik lekoptatására). Előbbi félmondatot jól reprezentálja annak a sok kis ártatlan lányka kommentje, akik elolvadnak a kommentszekcióban, miközben amúgy sehol máshova nem szoktak írni. Tehát csak ennyi a recept az álompasira: legyél egy külföldi magyarul beszélő magas szépfiú, akivel lehet menőzni, mert trendi?
#1: Dehogy, csak "trendi" angol akcentusa van, külföldi és gazdag é̶s̶ ̶e̶z̶ ̶t̶ö̶k̶ ̶m̶e̶n̶ő̶,̶ ̶m̶e̶r̶t̶ ̶n̶e̶m̶ ̶m̶a̶g̶y̶a̶r̶,̶ ̶m̶e̶r̶t̶ ̶m̶á̶s̶ ̶m̶i̶n̶t̶ ̶a̶ ̶"̶t̶ö̶b̶b̶i̶"̶ ̶p̶a̶s̶i̶
Áh, elég ha csak nem egy megkeseredett nőgyűlölő szar.
Na mindegy, most megyek dumcsizni a trendike barinőimmel a cukcsi pasikákról. (A szüzek tényleg azt hiszik hogy a nők így kommunikálnak? Durva.)
Férfiként írom, hogy igen, a lányok vonzódnak a jóképű, magas, magabiztos, izgalmas életet élő, tehetős, sikeres férfiakért. Ez ekkora meglepetést okoz?
Ezek közül az első nem annyira vagyok (és az első kettőről nem is tehet senki), de mégsincs gondom a lányok terén. Szerintem ne másokat húzz le, hanem a feles idődben magad felemelésén dolgozz inkább.
Bátya, gyorsan átpörgettem a kommentszekciót.
Akkora nyáladzást nem láttam... Akik ráírtak, hát kérlek annak a döntő többsége kisebbségi, ahogy láttam.
Hidd el, belőlük te sem kérsz.
A frici amúgy valóban gyanús, kissé túltolta a modorosságot a beszédében.
Ha ennyire felületesen vizsgálsz meg számodra fontos kérdéseket, milyen kapcsolatban gondolkozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!