Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar csajok lényegében olyan pasikra vágynak, mint Henry Kettner? (videó lent)
https://www.youtube.com/watch?v=oGQ_VHSKp3w
Elsősorban nem magyar anyanyelvű/etnikumú, tehát trendi, különleges és lehet vele vagizni a barinők előtt, mert felvilágosult liberális kozmopolita, aki által még Will Smith-el is le lehet pacsizni. Híres és egyedi, nem olyan, mint a többi unalmas szürke magyar pasi. Természetesen közel 2 méter és jóképű Hollywood-i bárgyú vigyorral le veszi a lábáról még a legnagyobb introvertált kishercegnőt is (akik csak funkcionális introvertáltak a gyík/lúzer pasik lekoptatására). Előbbi félmondatot jól reprezentálja annak a sok kis ártatlan lányka kommentje, akik elolvadnak a kommentszekcióban, miközben amúgy sehol máshova nem szoktak írni. Tehát csak ennyi a recept az álompasira: legyél egy külföldi magyarul beszélő magas szépfiú, akivel lehet menőzni, mert trendi?
Igen. A magyar csajok mindegyike erre a sracra veri a nyalat...
Jezusom mi ez a kerdes? Dedo 1?
Életemben először hallottam Henry Kettner-ről, de szerintem már holnapra el is fogom felejteni.
Velencében vagyok egyetemista, és olasz párom van, aki számomra minden szempontból, mintha az álmaimból lépett volna elő. Nem azért jöttem vele össze, mert nem magyar, hanem mert a személyisége elbűvölt, a külseje megnyert és rengeteg közös hobbink és érdeklődésünk van.
Amíg te mások életét és eredményeit irigyled, addig nem fejlődsz és nem teszel semmit azért, hogy elérd az ő sikereiket, vagy akár csak megközelítsd őket.
Nem azért vagyok a párommal, hogy "trendizzek" vele, butaság.
Igen, szeretem, hogy egyéniség, hogy sajátos gondolatvilága és kreativitása van.
Igen, szeretem, hogy nem unalmas, hogy elmehetek vele canyoningozni és búvárkodni.
Igen, szeretem, hogy sikeres az életben, mert engem is támogat és jó látni, ha a szeretteink boldogok.
Igen, szeretem, hogy jóképű, mert van szépérzékem.
Ha nem akarsz egy szürke és negkeseredett ember lenni, akkor itt az ideje, hogy el is érj valamit, elsőként elhagyhatnád az irigykedést és mások lenézését.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!